Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akdeniz Team 1. Organizasyon
Selamın Aleyküm...

Forumu gezerken baktım her yerde bir ekip var Organizasyon var Bizim Antalya'da da denenmiş ama aksilikler çıkmış sanırsam.Olsun Sağlık olsun Smile Bende başlığı yeniden açmaya karar verdim şimdiden bir kusurum olursa Affola.Yeni kişileri tanımak bilgi alışverişi güzel bir ortam balık avı Vs bunlar bana göre her insanın istediği birşeydir.Havalar artık güzelmeye başladı . Bende şimdiden bir ekip oluşturulup güzel bir Organizasyon yapılabilir.Siz abilerimin deneyemi bilgileri ile bende bu yola çıkmak istiyorum Hadi bakalım hayırlısı.

Katılımcılar :

Çıkılacak Yer :

Kişi Sayısına Göre Tekne :

Yiyecek , İçecek Temini :

Buluşma Yeri :

Organizasyonda Önderlik Edecek bilgilendirecek Kişi Tel :

Kullanılacak Yemler :

Bilgi Alış Verişi :

Tarih :

Ben konuşuyu başlattım İnşallah devamı gelir. Alkis
vaaaaaaaaayyyy.....AlkisAlkisAlkis
Bul
Tekne Temin Edebileceğim Yerler...

1.Yat Limanı
2.Büyük Liman
3.Kundu
4.Örnek Köy

Şehir Dışı Olsun Derseniz

1.Adrasan
2.Fethiye
3.Gazipaşa

Buralardan Balığa çıktımız Tanıdığımız tekneciler var.

Herşey Dahil isterseniz Adrasan da Tekne Organizasyonları var.

Görüşlerinizi ve herkes fikirlerini söyler ortak bir noktada buluşuruz. . . Siyirdim

Önemli olan ilk adımdır zaten bir adım atarsak İnşallah bu iş olur Affet Siyirdim
şafak hayırlısı olsun arkadaşlar konuyu görünce mutlaka ilgilenirler şimdiden rast gelsinAlkisAlkisAlkis
Bul
Saol Abim Allah razı olsun İnşallah bakalım kısmet kimler katılacak Smile Bu arada Sizleride bekleriz abi Gulumse
şafak organizasyonlar için bazı kurallarımız var,kurallar bölümünde ayrıntılar var,
kısaca şöyle,forum yönetiminden izin alınmadan organizasyon düzenlenemez..
izin sorun değil onu hallettik sayalım.öncelikle antalyalı arkadaşlarla iletişime geçip kendi aranızda organizasyon kararı aldıgınızda burada hem duyurusunu yapmada hemde konu açmada yardımcı oluruz.
stanbuldaki ilk organizasynda 4 kişiydik sonrasında 30-50 kişi arasında katılım oldu.eminim antalyadada kalabalık organizasyonlar olacaktır.
lütfen öncelikle aytekin (antalyalı) ve murat (yakamoz) ile iletişime geçip birlikte hareket edin.
teşekkürler.
Bul
Nihat abi konuyu açmadan önce Aytekin abiye özelden msj attım.Murat abiylede nasip olursa Telden görüştük yüz yüzede tanışacağız.Organizasyon Güncelleme yapmak istedim çünkü konu baya bir eskide kalmış.Zaten Organizasyonlar olsun deyince hemen olacak bir şey değil zamanla görüş düşünceler birleşince oluşuruz.Yeniden Özüler dilerim ben Yanlışım olduysa Affola.
özüre gerek yok şafak burada dostça ve anlayışla hepimiz güzel vakit geçrmek amacındayız,antalyada senelerdir yapılamayan organizasyonun yapılmasını en çok ben istiyorum ve iyi bir organizasyon olsun istiyorum.birlikte haberleşerek hareket edilirse eminim güzel dostlukların oldugu bir organizasyon olacaktır.zaten 1 organizasyon oldumu devamıda gelecektir.Gulumse
Bul
şafak hemen heyecandan konuyu açmışsın Smileneyse hele bir tanışalım murat lada yüzyüze gelip bir tanışamadık Sadönce kendi aramızda orrganize olalım,sonrada tarih belirleyip konuyu açar diğer antalyalı ve dışarıdan katılacak dostlara duyurarak güzel bir organizasyon yapalım.nihat abinin de dediği gibi gerisi gelir inşallah.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Smile Balık dedim mi bende akan sular duruyor abi Birde biliyorsun Güzel bir hava denk gelmiyor Antalya'da güzel hava olsa bile pazar günü bozuluyor bizim şansımıza Siyirdim

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Akdeniz team AkDeNiZ TeaM 74 19,187 01-11-2014, 12:40
Son Yorum: muratkahraman
  Akdeniz team 1. Organizasyon AkDeNiZ TeaM 53 8,983 15-05-2012, 19:53
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi