Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanoz'daki pasoporta vize
Dün havanın iyi olacağını pazartesiden başlayarak hadi abi hadi abi diyen Yalçın'ı krmayarakHappyKendi kurtlarımız hariçNayirolamaz yolu tuttuk.
Ertürk, abi ben kıyı kıyı dalarak dolaşmak istiyorum diyerek teknemizi attıktan sonra onu kyıda bıraktık. Çakır hocanın başka bir kerteriz deneyelim demesine hiç itiraz etmeden doğru avlağımıza gittik yemimiz sadece sardalya oltalar klasik üçlü dörtlü.
Başlangıç yine benden ERCAN çeker MERCAN formatında devam ederken Yalçın'ın olta vıyaklayarak yukarı geliyordu abi ya bu gelen çipur ben fena alıştm galiba diyerek balığı tekneye aldığında yüzünü görmeliydiniz. Ben ve Çakır hoca aynen devam ederken Yalçın gözlerini patlatarak,
Abi bu sefer kalbim duracak galiba demesiyle gelen balığa kilitlendik ve kendisine çipura avcılığı için verdiğim Pasaport'a uluslararası sularda da avlanabilir vizesini kaşeledik.
Akşam döndüğümüzde artık İZMİR'e hemen dönülmezdi. İZMİR yaş üzümSeerf eşliğinde önemli bir kısmın afiyetle boğduk. Çakır hocama tekrar teşekkürlerAlkisAlkis Baktım ki kendi fotom yok. Eskilerden bir kare attım
Daha keyifli avlar sizlerle olsun.76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
maşallah şekerimin nasıl kalbi durmasın süper çupra almış elinize sağlık çakır hocaya selamlar afiyet olsun yassuuuu.AlkisSeerf
Bul
Vay vay vay...
Yalçın abimi çuprada, seni mercanda tek geçerim.
Tüm ekibe ayrıca tebrikler...AlkisSeerfSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
vay vay vayyyyy.hem yalçın abinin vizesini kutlayıp,hemde balık boğma operasyonu süper olmuş,ekibe tebrikler yalçın abiyi ayrıca kutluyorum,çupra nın gerçekten maşallahı var.birgün inşallah böyle bir çuprayı el oltasıyla çekmeyi,o balığın oltayla savaşına şahit olmayı çok istiyorum.saygılar sevgiler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Hay maşallah size. Hem keyif hem muhabbet hem balık. Yalçın abi artık bayabir cupra ustası oldun sen. Bak ben diyorum bu sakalın kerameti. Smile

Ercan abi kaptanlık sana süper yakışıyor. Çakır hocamı tanımıyorum ama onada sonsuz selamlar.

Rasgele.Alkis
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
nasıl heyecanlanmayayım abicim öyle bir geliyorki mübarek
kurtulmak için yaptığı mücadele an be an hissediliyor.dipten yüzeye kadar geçen saniyeler kaçtı kaçacak modunda.ne zaman o harika balık elimde o zamanda heyecan keyife coşkuya dönüşüyor.ne gam kalıyor ne tasa.
yem sadece sardalya demiş ercan abim.sülünezleri arabada unutursan öyle olur tabii.Siyirdimçay yaptık dükkanda unuttuk,yemleri arabada unuttuk.eeeeee çipura tutacağızya.Siyirdim
her şeyiyle mükemmel bir gün yaşadık maydanozda.çakır hocamın yer bilgisi,ercan abimin mercanları,sohpet muhabbet.hele en son yakalanan balıkların usule uygun olarak afiyetle gövdelere indirilmesi amanda aman.
ertürk kardeşimin verdiği desteğin,ercan abimin vazgeçilmez muhabbetinin,çakır hocamın yer bilgisinin önünde saygıyla eğiliyorum.iyiki varsınız,seviyorum hepinizi canımsınız.SefiomBalsBiggrin
Bul
Maşallah,harika bir av günü dahaAlkismamun yokmuydu kaptanım,Yakup artık cupracı oldu kıyıdanda aramaya başlarAlkisbereketli afiyet olsun.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallah,harika bir av günü dahaAlkismamun yokmuydu kaptanım,Yakup artık cupracı oldu kıyıdanda aramaya başlarAlkisbereketli afiyet olsun.

kıyı için hiç hevesim yok orhan abicim.belkide kayda değer bir av yapmadığım içindir.böyle iyi.hem balık hem muhabbet.varsın zaman aralığı çok olsun.keyifle kapatıyoruz arayı.Gulumsesağol abicim.76
Bul
Yalçın abi yine yakalamışsın çipuraları Gulumse Maşallah abim Seerf Tüm ekibe tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Dost meclisinde geçen fevkaladenin fevkinde bir av olmuş.AlkisAlkisAllah içinize sindirsin...Devamı gelmesi dileği ile rastgele arkadaşlar..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,661 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi