Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kızırmakta dün
arkadaşlar mrb. dün (perşembe )haftaiçi sakin olur diye kızırmağa balık tutmaya gittik.Ankaradan giderken köprü varya .Köprünün dibinde 2-3 tane zodyak bot gördük.bottaki kişilerde hep aynı giysi vardı.Ve ırmağın köprünün ayağının kenarlarında  ellerinde uzun uzun sırıklar bir şeyler yapıyorlardı.ne yaptıklarını anlayamadık ondan sonra kum ocaklarına tarafına döndük avlak yerimize geldik.öğleden sonra 2 gibi yanımıza o botlardan bir tanesi geldi.Köprüyle bizim avlak yerimiz arası 3-4 km vardır.İçinde 3 kişi vardı.Meraklandık. yanımıza yanaştılar.Ben önce jandarma sandım.Denetliyorlar diye düşündüm.Sonra iyice yanaştıklarında üzerlerinde sivil savunma  ekibi yazısını gördüm.Onlar botu kıyıya çıkaracak ve arabanında yanaşabileceği  uygun bir yer arıyorlarmış.bizim buranın müsait olduğunu arabanında yanaşıp botu kolayca arabaya alabilecekleri yeri gösterdim.Bu arada bende ne yaptıklarını sordum.Onlarda köprüden aşağıya bir araba uçtuğunu 1 kişini yüzerek çıktığını ve 1 kişinin cesedini bulduklarını diğerinide aradıklarını söylediler.üzüldük tabiiki.balık tutma hevesimiz  kalmadı.Çünkü onlar insan arıyordu bizse balık tutma peşindeydik.Bu arada onlarada yardım edip botu arabaya çekerken 2. kişininde cesedinin  bulunduğu telsizden anons olarak geldi.Hakkaten çok üzüldük.Ve yavaş yavaş oltalarımızı topladık.zaten 2-3 tanede sazan almıştık.oradan ayrıldık.Bir balık tutma günümüz böyle geçti.Ölenlere allah rahmet eylesin.
http://www.haberler.com/haber_424191.asp
Bul
Allah rahmet eylesin gerçekten psikolojik yönden rahatlamaya balık tutmaya gidiyorsun böyle kaza olaylarına rast gelince insan ister istemez etkilenir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi