Yine haftasonu klasik av telaşı, ama bu sefer zorlu akıntılar ve balığın çok açıkta olması bir etkendi. Bu da benim sahilde yıldız olmama yok açtı tabii. Bazı çelebiler yüzünden iki kez dibe takınca avı sonlandırıp dönüşe geçtim. Balıklar 100 metre ve üzerinden alınmıştır.
Takımlar
Surf leader bx-g
Spheros 80000pg
Rapala ultra light minnow 4 cm ve hap dediğimiz 5 cmlik özel sahteler, suyun ve havanın durumuna göre anlık değiştirilen renkler.
190 200 gram güdümlü füze yeni mamül
Furkan sen ne yaptın yaa şimdi ben önümüzdeki cumartesiyi nasıl bekleyeceğim
Ellerine sağlık, ben ufaktan sahtelerimi çıkarmaya başlayayım gün yüzüne
Resimdeki sarı gövdeli kırmızı kafa Pelican mı? Aynı renkte pelican iş yapmadı geçen fafta, onun yerine 2.5 liralık bir bluefish satihteyle 5 tane sarıkanat aldım, sonra da o sahteyi dibe taktım
tebrikler kardeşim..kaliteni tartışamaz kimse okadar..ben artık balıkçılığı bırakıyorum galiba..ogün nasıl çalıştıysam şu an ayakta duramıyorum.doktorlar bel fıtığı dedi..ameliyat şartmış..sizleri takip edicez artık yapacak bişey kalmadı..millet nasıl bakıyor değilmi balık alınca..rapalaya falan hepsinin içi gidiyor..buda çok keyifli oluyor..devamını dilerim kardeşim..rastgele..
LeVrEkCi yazdı:denecek birşey bırakmamışsın kardeşim sana helal olsun
Nihat abicim sağolasın
xfisher yazdı:Furkan sen ne yaptın yaa şimdi ben önümüzdeki cumartesiyi nasıl bekleyeceğim
Ellerine sağlık, ben ufaktan sahtelerimi çıkarmaya başlayayım gün yüzüne
Resimdeki sarı gövdeli kırmızı kafa Pelican mı? Aynı renkte pelican iş yapmadı geçen fafta, onun yerine 2.5 liralık bir bluefish satihteyle 5 tane sarıkanat aldım, sonra da o sahteyi dibe taktım
Olur bazen rengi sever teşekkürler.
BALIK and OZAN yazdı:tebrikler kardeşim..kaliteni tartışamaz kimse okadar..ben artık balıkçılığı bırakıyorum galiba..ogün nasıl çalıştıysam şu an ayakta duramıyorum.doktorlar bel fıtığı dedi..ameliyat şartmış..sizleri takip edicez artık yapacak bişey kalmadı..millet nasıl bakıyor değilmi balık alınca..rapalaya falan hepsinin içi gidiyor..buda çok keyifli oluyor..devamını dilerim kardeşim..rastgele..
Ozan abicim sağol,, üzüldüm adına çok geçmiş olsun, Bir türlü beraber avlanamadık zaten.