Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bende Karaburundayım...
Sömestr tatilinin bir kısmını geçirmek için geldiğim karaburun-küçükbahçede kayınpederimle(orhanekmekci) havanın bir günde olsa kuzeye dönmesini değerlendirip palamut avına çıkalım dedik. Öğleden sonra saat 14:30 da denize açıldık. Babamın daha önce bildiği meraya doğru yol alırken gözü hep martılardaydı. Bir süre bu şekilde sırtıya devam ettik ve palamut merasına gelince ilk balık benim sahteye bindi. Heyecanla çektiğimde gelen balık beklentimiz doğrultusunda palamuttu. Daha sonra sürüyü yakaladığımızı anlayınca o bölgeden ayrılmadık. Nerdeyse her turda babamla beraber ikişer palamudu tekneye aldık. Kısa sürede düşündüğümüzden fazla balığı aldığımızı düşünerek bereket versin dedik ve avımızı sonlandırarak kıyıya doğru yol aldık. Bundan daha bereketli avların sizlerin olması dileğiyle rasgele.

Kullanılan sahteler:
babamın kullandığı Daiwa Saltiga Minnow 12 cm Sahte Yem(transhiwashi),
benim kullandığım 9 cm prince S (3 TL lik sahte yem) laf aramızda babamın kaliteli sahtesinden daha fazla yakaladıHappy
50 lik misina

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Çok keyifli bir av olmuş, tebrikler ve afiyet olsun AlkisAlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
tebrıkler afiyetle insllAlkis
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
Hey maşallah be tebrikler size harikasınız.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Daha ne olsun, süper Alkis Alkis

daha niceleri rastgelsin, Orhan babaya selamlar Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
maşallah süper bir av olmuş,bereketli olsun.şansınız bol olsun.orhan baba selamlar...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
aldığınız zevki tahmin edebiliyorum,tebrikler arif babayla av herkese nasip olmuyor,maşallah güzel iş AlkisSeerfafiyet olsun Seerf
Bul
bereketli olsun arifcim.koca ustayla av çok keyifli olmuş.abime hürmetler.fotodaki şişe 20'lik değilmi.Siyirdimafiyet olsun.Seerf
Bul
Güzel avcılık yapmışsınız tebrik ederim.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
arif , orhan baba bereketli olsun afiyet olsun 70 likte devrilmiş yanına hemen Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi