Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Satılacak Makineler
Arkadaşlar kesin kararımı vermedim daha ama mevcut satabileceğim makineler in listesi ve market fiyatları aşağıdadır. Makineler hiç kullanılmamış ve çoğu kendi orjinal kutusundadır.

2) Lineaeffe jd trolling 500 çikrik makine 65 TL Market Fiyatı
3) OKUMA MACİG 280 50 TL Market Fiyatı
4) REMIXON VIKING VI 3000 PİRİNÇ MAKINE 115 TL Market Fiyatı
5) REMIXON VIKING VI 5000 PİRİNÇ MAKINE 115 TL Market Fiyatı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
hayırlısı olsun nikocum.Alkis
Bul
hayırdır niko elden çıkarıyorsun güzelim malzemeleri hayırlısı olsun.
Bul
bucalıfikret yazdı:hayırdır niko elden çıkarıyorsun güzelim malzemeleri hayırlısı olsun.

Abi daha kararsızım. Ben pek birşey satmam. Kullandıklarım haricinde bunlar sırasını bekleyenlerdi.

Kıyı ısını bırakmayı planlıyorum. Artık sadece tekne ile av planlarım var. Ama bunlarada kıyamıyorum karısık yanı.Siyirdim
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
adaş son resimdeki kutudaki makineye talibim eğer satmaya karar verirsen fiatını konuşuruz,kamışları göremedim açılmadı 420 olan surf se onada talip olabilirim.hayırlısı olsun.
Bul
Nihat abi makinelerin hepsi birbirinden güzel.Talip olabileceğim makineler var fakat önce satıp satmamak için karar vermelisin. Kararın ne olursa olsun, senin için hayırlısı olsun Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Makineler güzelmiş.Hayırlı olsun Nihat AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Dostlar,

Makinaların içerisinden satmayacaklarımı eledim. Satacaklarımı bıraktım. İsteyen olursa uygun fiyatla verebilirim. Hepsi sıfır ve hiç kullanılmamıştır.

Kamışlarıdan ALİVİO olanları satıyorum. Diğerlerinin resimlerini bulunca 2 adet daha satacağım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[/COLOR]
Bul
Niko abi hayırlısı olsun Smile şöyle bir piyasan netleşsin Gulumse alıcılar ortaya çıksın bi açık artırma yapalım Siyirdim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Niko abi hayırlısı olsun Smile şöyle bir piyasan netleşsin Gulumse alıcılar ortaya çıksın bi açık artırma yapalım Siyirdim.

1 Numaralı Satılmıştır. Siyirdim
[/COLOR]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi