Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/11/2012 y.o.k.l.a.m.a.
ıyı geceler
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
iyi aksamlar76
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
nihatkr yazdı:ıyı geceler

monawar yazdı:iyi aksamlar76
Hoşgeldiniz76
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Hoşgeldiniz76

hosbulduk orhan abi nasilsin senden rapor gelmiyor bu aralar paslandin pasi atman lazim
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
İyi akşamlar arkadaşlar Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:İyi akşamlar arkadaşlar Gulumse
Hoşgeldin Ufuk hoca76

monawar yazdı:hosbulduk orhan abi nasilsin senden rapor gelmiyor bu aralar paslandin pasi atman lazim
Hava teknemle çıkmaya uygun değil Ali,dediğin gibi paslandımHadiordan
Bornova - izmir
Bul
Hoşbuldum Orhan abi Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Çok şükür eşim de döndü ve doğru mekana yani Denizkent'teydim ve çok özlemişim. Hepinize iyi sabahlar diliyorum76
Bul
Ben de kaçtım.İyi geceler herkese..Gulumse
Bul
bende kacar
iyi geceler beyler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi