Rapalacıdan denenmiş, boğaziç'nin zorlu avlaklarında ağır kurşun ile sahte yem avcılığında kullanılmış makinemi bir kaç değişiklik yapacağımdan satıyorum. Kendisinden bu kadar performans beklemiyordum açıkcası gerçekten güçlü bir alet beni hiç üzmedi bende ona gözüm gibi baktım tabii, bakımları full + full shimano gres ve ince yağı ile yapılmıştır. Sarım yaparken herhangi bir ses vs yoktur. Bir kaç ufak çiziği dışından yere düşme bir yere çarpma yoktur sıfırdan farksızdır, Yedek makinam olduğundan arada zorlu avlarda görev aldı
fazla kullanılmamıştır. ileri atışda surf kafa olduğundan iyi mesefelere atış yapabilirsiniz. 200 gram + sarıkanatı çok rahat sarabilirsiniz :Br
Özellikleri;
3+1 rulmanlı
4.6:1 devirli bu extra güç sağlıyor.
3 adet kafası mevcut 6000 7000 8000 diye sığdan derine doğru sarımına müsait. Rahatlıkla örgü misina ile kullanılabilirsiniz sarımı düzgündür.
ağırlığı 700 gram
Fiyat olarak 250 Lira istiyorum Kargo bana aittir. İstanbul içi elden teslim edilir.
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
Özellikleri;
3+1 rulmanlı
4.6:1 devirli bu extra güç sağlıyor.
3 adet kafası mevcut 6000 7000 8000 diye sığdan derine doğru sarımına müsait. Rahatlıkla örgü misina ile kullanılabilirsiniz sarımı düzgündür.
ağırlığı 700 gram
Fiyat olarak 250 Lira istiyorum Kargo bana aittir. İstanbul içi elden teslim edilir.