Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geleneksel Mordoğan Buluşması
Sevgili kardeşim , Cem Liman (Mordogan) dan alıntıdır

'''
Arkadaşlar Mordoğan Belediyesi Levrek Avı Yarışması tarihleri ve şartnamesi belli oldu, sizlere aşağıda sunuyorum. Balıkçılık ile ilgili Forum, gurup, dernek ve kuruluşlara bilidirseniz ve kendi imkanlarınız ile dağıtımını yaparsanız sevinirim.
Saygılarımla
Cem Kaptan
4. MORDOĞAN BELEDİYESİ LEVREK TUTMA YARIŞMASI
22-23 ARALIK 2012

YARIŞMA KOŞULLARI :

1. Yarışma; tüm halkımıza ve amatör balıkçılara açıktır,

2. Mordoğan 1 nolu Balıkçı barınağı içinde, Sadece karadan ve kıyıya normal bir şekilde açılmadan bağlanmış tekneler üzerinden avlanılabilecektir

3. Yarışmada hedef balık Levrektir. Yakalanan balıklardan 30 cm’in altında olanlar değerlendirme dışı olacağından denize tekrar bırakılması sağlanacaktır

4. Yarışmada paragadi (paragat, parakat, parakete), ağ yasaktır. Bunların Harici iğne ile yapılmış bütün araçlar ve teknikler(olta-bırakma- kurşunsuz, zoka- atçek vb) kullanılabilir

5. Yarışmacılar Ayni anda 2 adet ten fazla olta kullanamazlar. Olta başına iğne sayısı altı (6) adedi geçemez.Her bir yapay yem, üzerindeki tüm donanımlarıyla 1 olta iğnesi eşdeğeri olarak değerlendirilir

6. Yarışmacılar kendi yemlerini kendileri temin etmek zorundadırlar. Yem cinsi konusunda sınırlama bulunmamaktadır

7. Yarışma 22 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak, 23 Aralık Pazar günü saat 08.30’da son bulacaktır. Yarışma bitiş saatinde (8:30) oltaya takılmış olan balık çekilene kadar beklenir

8. Yarışmacılar tutulan balıkları muhafaza etmek için yanlarında uygun ölçülerde kova bulundurmak zorundadır. Tutulan balıkların yarışma sonunda canlı veya ölü olmaları, sonucu etkilemeyecektir

9. Yarışma şartnamesine uymayan yarışmacılar diskalifiye edilecektir. Avlanma sırasında kural dışı yapılacak hareketler gözlemciler tarafından, masa hakemlerine bildirilecektir

10. Yarışma süresince levrek harici tutulacak balıklar 3/2 nolu Amatör balıkçılığı düzenleyen tebliğ'e uygun olduğu taktirde yarışmacılar tarafından alıkonulabilir. Ancak yarışma dışı kabul edilecektir

11. Yarışma boyunca tutulacak balıklar için ön görülen 30 cm altı sınırlamasının dışındaki diğer hususlarda 3/2 nolu tebliğ hükümleri geçerlidir

12. Günlük limit olan 5 kg. ın aşılması durumunda tutanak hazırlanarak balıklar salınacaktır

13. Yarışmacılar tuttukları balıkları yarışmanın bitiminden sonra, masa hakemlerine teslim edecek, ağırlıkları ve boyları kaydedildikten sonra balıklar yarışmacıya iade edilecektir. Masa hakemlerince yapılacak puanlama neticesinde dereceye girenler belirlenerek ilan edilecektir

14. Ağırlıkların eşit olması durumunda boy uzunluğu dikkate alınır

15. Yarışmacılar yarışma dışından kimseden hiçbir yardım alamazlar, ancak diğer yarışmacılardan kepçe kakıç konusunda yardım alabilirler

16. Yarışmaya katılanlar yukarıdaki katılma koşullarını ve hakem kararlarını kabul etmiş sayılır

ADI SOYADI

DOĞUM TARİHİ

ADRESİ

TELEFON NUMARASI

E-POSTA ADRESİ

KAN GRUBU

SİSTEMATİK BİR RAHATSIZLIĞININ (Solunum,kalp,böbrek)OLUP OLMADIĞI

DÜZENLİ KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR

ACİL BİR DURUMDA ULAŞILABİLECEK YAKINLARINIZIN ADI SOYADI TELEFON NUMARASI

22-23 Aralık 2012 tarihlerinde Mordoğan’da düzenlenen Gece Levrek Tutma Yarışmasına katılmak istiyorum. Yarışma şartnamesini okudum, şartnameye aynen uyacağımı, kabul ve taahhüt ediyorum.

…./…../2012

Yarışmaya katılabilmek için; 21 Aralık Cuma Günü saat 16.30'a kadar senlik@mordogan.bel.tr adresine e-posta olarak gönderebilmesi veya 0.232.737 71 08 nolu numaraya fakslanması gerekmektedir.
''''''
Bul
güzelmiş,hayırlı olsun Seerf
Bul
hayırlısı olsun efendim.Alkis
Bul
hayırlı olsun.
Bul
Orada olmalıyım İnşallah bakalım denkleyebilecekmiyim76 Sağoalsın abicim76
Bul
Kısmet olsada gidebilsek hayırlı olsunGulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Hayırlı olsun AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Paylaşım için çok teşekkürler... Büyük ihtimal oradayım ve iddialıyım fakat 1.ye ödül olarak birsey verılıcekmı acaba goremedım yazı içinde ?
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
SpinAvcısı yazdı:Paylaşım için çok teşekkürler... Büyük ihtimal oradayım ve iddialıyım fakat 1.ye ödül olarak birsey verılıcekmı acaba goremedım yazı içinde ?

Sevgili Koray, bahse konu etkinlik her sene Mordoğan Belediyesi tarafından düzenleniyor. 2010 yılında benim de bir defa katılma imkanım olan bu etkinlikte ;görece olarak balık bahane / dostluk ve muhabbet şahane tarzından çok güzel bir ortam oluyor. Smile

Etkinlik bitimi de mutlaka sembolik de olsa bir ödül töreni oluyor.
çok güzel anılarımın olduğu bir yer.ama ne yazık ki 5-6 sene evvelki verim artık yok.sanki oranın ekolojik dengesi bozuldu.her sene periyodik olarak en verimli olduğu ocak-şubatta aylarında avlanırdık.
Amatör balıkçılık adına çok güzel bir etkinlik.belediyeyi kutlamak lazım.emeği geçenlerin ellerine sağlık.hayırlı olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  geleneksel izmir organizasyonu finali fish or die 76 8,124 23-04-2013, 20:08
Son Yorum: ALTAYLI
  OLTACILARDER 5. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği Abanticus 9 2,283 05-06-2012, 08:34
Son Yorum: yycolak
  Yalova Buluşması SerenaY66 29 3,860 24-05-2010, 00:07
Son Yorum: araphüso26
  1inci mordoğan balık org. orhanekmekci 204 23,093 27-01-2009, 10:33
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi