Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urladaki Maceram :)
  • Öncelikle herkeze merhaba Smile

• Urla Kalabak limanından 6.30 boyunda kamaralı bir tekne aldım 2 gün önce o hevesle gece balığa çıkalım dedim bir arkadaşa tabi teknenın huyunu suyunu bilmiyorum marşa basmadan önce ışıkları açtım bir süre daha sonra motoru çalıştırdım bu arada (saat 00.00)'da hava karanlık ve okadar güzelki yılda tahmini 3-4 defa boyle havayı yakalardım sanırım.Marşı çevirdim pancar çalıştı.Kapattım tekrar çalıştırmak istediğimde yarım saat marşla ugraştım akü bitmişti.nereden bileyım mazot koklatmadan çalışmıcağını pancarın :/

• pancar kolundan çalıştırmaya calıstık saatlerce kollarımız koptu.Köy kahvesine oturduk çay içtik sabah oldu takviye kablosu aradık falan yardım istiyelim falan diyene kadar saat öğlen 12 oldu bir yardımsever abi çıktı size takvıye yaparım dedi ama kablo yok dedi ben hemen urla sanayiye gittim kablo aldım.takvıyeyle hemen çalıştırdık akü doldu gitmeye hazırdık ama geceden kalma yorgunlukta basımızı agrıtıyordu açıldık açıldık açıldık. kalamar düzenlerini urlanın derin duyuna bırakırken çok heyecalıydık 5 dk sonra bir kalamar akını geldı ben 4 kilo kalamar arkadaşta 5 kilo kalamar yakaladık.toplam 9 kilo kalamar yaptı.2 saat sonra balık seyreldı.1de balığa çıktık 5te döndük gayet zorlu bir av oldu bizim için heryerimiz ağrıyordu eve donerken motor ile şarkı söyledim yol boyunca uyumamak için uzun zamandır böyle bir furyaya denk gelmemıstım yorgunluk hat safhada fakat buna değmişti. herkeze iyi avlar en güzel balıklar sizlerle olsun...
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
zorlu bir av olmuş koraycım.teknen hayırlı olsun.sağlıklı günlerde kullanırsın inşallah.afiyetle.Alkis
Bul
koray elinize sağlık macara güzel bir avla sonlanmış tebrikler.AlkisSeerf
Bul
yycolak yazdı:zorlu bir av olmuş koraycım.teknen hayırlı olsun.sağlıklı günlerde kullanırsın inşallah.afiyetle.Alkis

tşk ederim yalçın abi Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:koray elinize sağlık macara güzel bir avla sonlanmış tebrikler.AlkisSeerf

tşk ederim abi darısı basınıza Smile
Bul
Kazasız belasız avlar kardeşim. Sen aradığında uyuyordum hayal mayal hatırlıyorum konuştuğumuzu.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Kazasız belasız avlar kardeşim. Sen aradığında uyuyordum hayal mayal hatırlıyorum konuştuğumuzu.

Farkettim ama abi bundan sonra beraberiz barıs abi bos oldugunda alo de banada uyarsa kaçarız grusmek uzere SmileWink
Bul
Tekne hayırlı olsun Koray,güle güle kullanGulumseiyi kalamar almışsınızız maşallah,foto yokmuydu.Afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
tKoray teknen hayırlı ve uğurlu olsun.
ilk seferde bu kadar çok kalamara denk gelmek sevindirici.
her zaman bol avlar dilerim.(ama resimli olsun)Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
malesef çok yorgundum fotograf cekicektim dönerken ama hava karardı flaşlıda değil telefonum babam temizlemiş birazını buzluga atmış birdahaki sefere çekerim inşll Snifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1 Buçuk saatlik kefal avı maceram SpinAvcısı 27 4,149 25-08-2013, 20:12
Son Yorum: Cahit Acun
  tatil maceram maceratorr 20 3,286 05-06-2012, 00:06
Son Yorum: makineci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi