Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barbun Azmanı
Bu hafta cuma gecesi Kumbarada av yapalım dedik.Halit Ustayla beraber yemleri Foçalı Kemalden tedarik edip düştük yollara.Avlak gayet sessizdi ve av için verimsiz bir ortam vardı.Rüzgar ters esiyordu.
Herşeye rağmen sabaha kadar uğraşıp nevaleyi kaldırdık.Gelenlerin arasında ilk defa bu kadar büyüğünü avladığımız bir barbunda vardı.Maşallah azman olmuştu adeta.

[Resim: fotoraf0054k.jpg]

Sabaha geri dönerken saat 6 gibi,başka bir avlağa doğru çıktık.Ama orda da başka arkadaşlar vardı.Arabalarından tanımıştım.Sargoz Mehmet ve Levrek Üstadı Süleyman Onur..

Yol yakın olsa çaylarını içmeye gidecektik ama yorgun olduğumuzdan Halit abi gidelim deyince, bizde bu kadar balık yeter deyip döndük.

Herkese daha nasipli avlar dilerim..
Bul
Tebrikler Kamil kardeşim, bu barbun valla tam ızgaralık , biraz yağlayıp tuzlayıp ızgaraya at, afiyet olsun.GulumseGulumse
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
tebrikler kamil güzel av olmuş,barbun gerçekten azmanmış,onu tuttuğunuz yerde mutlaka başkalarıda vardır,genelde sürü gezer bunlar.afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
kamil barbun güzelmiş merayı boş bırakmayın rast gele arkadaşa selam.AlkisAlkis
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Tebrikler Kamil kardeşim, bu barbun valla tam ızgaralık , biraz yağlayıp tuzlayıp ızgaraya at, afiyet olsun.GulumseGulumse

Sağol Usta.Tavsiyeni yazdım.Wink
Bul
Tebrikler Kamil abim...İyi barbun yakalamışsın...Madem geldin uğrayacaktın iki çift lafın belini kırardık Smile İnşallah seninle bir daha ki sefere diyelim o zaman...Rastgele...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
LeVrEkCi yazdı:tebrikler kamil güzel av olmuş,barbun gerçekten azmanmış,onu tuttuğunuz yerde mutlaka başkalarıda vardır,genelde sürü gezer bunlar.afiyet olsun rastgele Alkis

Bence de sürüsü var ama bu sefer sürüden ayrılanı tuttuk galiba.GulumseSanada rastgele,bol nasipler..
Bul
bucalıfikret yazdı:kamil barbun güzelmiş merayı boş bırakmayın rast gele arkadaşa selam.AlkisAlkis

Meranın her zaman bereketi yok.Ama benim her mevsim farklı yerlerim var zaten.Sizlerle bir av yapamadık,şöyle Barış, Sen,Ben ,Cihan...
Bul
Sargoz35 yazdı:Tebrikler Kamil abim...İyi barbun yakalamışsın...Madem geldin uğrayacaktın iki çift lafın belini kırardık Smile İnşallah seninle bir daha ki sefere diyelim o zaman...Rastgele...

Süleymanıda epeydir görmedim iyi olurdu aslında ama sabah yorgunluk vardı.Bana kalsa gelecektim.Halit abiye,uykusuzluktan dönmek daha iyi fikir geldi.Sanada rastgele.
Bul
yalnız balıkçı yazdı:Meranın her zaman bereketi yok.Ama benim her mevsim farklı yerlerim var zaten.Sizlerle bir av yapamadık,şöyle Barış, Sen,Ben ,Cihan...

Tebrikler Kamil abim tavalıklar çıkmış barbunda azmanı geçmiş bişey olmuş. Abi çok yakın yakında bir av yapacağız.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  barbun.mırmır.çupra.lidaki. bucalıfikret 40 5,548 18-12-2013, 12:42
Son Yorum: bucalıfikret
  Kuşadası barbun avı 2012 Salih Reis 34 5,141 06-11-2012, 11:29
Son Yorum: bucalı Murat
  Barbun Azmanı Atakan_YeniFoca 52 7,848 17-12-2011, 09:42
Son Yorum: Ege
  BİR BARBUN TÜRÜ rauf 1 2,247 23-10-2006, 23:20
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü: