Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orgu misina yardimi lutfen
Herkese merhaba yeni aldigim Gamakatsu hybraid 0,18 mm 15.0 lbs ve 6.8 kg cekerli moss green orgu misinam levrek ve turna avlari icin yeterlimidir acaba?Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Silah Korkakta,Yetki Cahilde,Para Cimride Olursa,O insanlıgın sonu gelmiş demektir / HZ ÖMER ...
Bul
Bahattin yazdı:Herkese merhaba yeni aldigim Gamakatsu hybraid 0,18 mm 15.0 lbs ve 6.8 kg cekerli moss green orgu misinam levrek ve turna avlari icin yeterlimidir acaba?Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

6.8 çekerli bir ip misina yeterlidir,olurda 3 kg üstü bir balık denk gelirse kalamasız almaya çalışmayın direk gider balık.rastgele.
Bul
Avlamayı düşündüğünüz balıklar için az gelebilir. Her ikisi de çok akıllı ve haramidirler. Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:6.8 çekerli bir ip misina yeterlidir,olurda 3 kg üstü bir balık denk gelirse kalamasız almaya çalışmayın direk gider balık.rastgele.
Cok tesekkur ederim Nihat abi.
Silah Korkakta,Yetki Cahilde,Para Cimride Olursa,O insanlıgın sonu gelmiş demektir / HZ ÖMER ...
Bul
ALTAYLI yazdı:Avlamayı düşündüğünüz balıklar için az gelebilir. Her ikisi de çok akıllı ve haramidirler. Gulumse
Cok tesekkur ederim Ercan abi.Degistirme sansim var peki kac KG cekerli onerirsiniz?
Bul
ALTAYLI yazdı:Avlamayı düşündüğünüz balıklar için az gelebilir. Her ikisi de çok akıllı ve haramidirler. Gulumse

ercan abi turnayı bilmemde levrek avında misinanın kalınlıgından çok avcının tecrübesi önemlidir,önemli olan balık vurdugu andan itibaren tasmalamayı iyi yapıp kancayı balığa taktınmı gerisi tamamen sakin olmak sakin davranmakla ilgilidir,levrek hayatta misinayı kesemez yeterki misinaya boşluk bırakılmasın kalama verilsin ama verilirken bolluk bırakılmasın.6.8 çekerli bir örgü iple çok rahat 10 kg luk levrek kepçelenebilinir Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ercan abi turnayı bilmemde levrek avında misinanın kalınlıgından çok avcının tecrübesi önemlidir,önemli olan balık vurdugu andan itibaren tasmalamayı iyi yapıp kancayı balığa taktınmı gerisi tamamen sakin olmak sakin davranmakla ilgilidir,levrek hayatta misinayı kesemez yeterki misinaya boşluk bırakılmasın kalama verilsin ama verilirken bolluk bırakılmasın.6.8 çekerli bir örgü iple çok rahat 10 kg luk levrek kepçelenebilinir Seerf

Anliyorum Nihat abi sadece KG cekeri kafama takilmisti hani 6.8 kg cekerli ve 15 lbs ne kadar saglam olur dusuncesindeydim.At-cek spin olarak kullanicam direk sahteye yada kasiga takmayi dusunuyorum sorun olmaz umarim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ercan abi turnayı bilmemde levrek avında misinanın kalınlıgından çok avcının tecrübesi önemlidir,önemli olan balık vurdugu andan itibaren tasmalamayı iyi yapıp kancayı balığa taktınmı gerisi tamamen sakin olmak sakin davranmakla ilgilidir,levrek hayatta misinayı kesemez yeterki misinaya boşluk bırakılmasın kalama verilsin ama verilirken bolluk bırakılmasın.6.8 çekerli bir örgü iple çok rahat 10 kg luk levrek kepçelenebilinir Seerf
Bende katılıyorum SmileBu yüzden levrek sırtısında ön misinam daha incedir. Levrek dişsiz olduğu için kesemez ama bilirsin yüzgeçleri tahtayı keser eğer istediği kalamayı aldımı levrek pırrr.
Turna ise oldukça deli gelir ve son hareketi kurtuluşa doğru olarak kafayı atar. Bu yüzden seviyeye geldimi kaldırmadan tekneye alınır.
Bul
Sorun olacağını sanmıyorum. Önemli olan kalamayı iyi verip balığa, misinaya fazla yük verme fırsatı vermemekte. Kg. çekerlerine çok takılmamak lazım. Sonuçta üstünde yazan çekerin kesinlikle doğru olduğunu bilemeyiz. Örgü ipler, misinalara göre çok daha fazla dayanıklıdır. Bence içiniz rahat olsun Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Sorun olacağını sanmıyorum. Önemli olan kalamayı iyi verip balığa, misinaya fazla yük verme fırsatı vermemekte. Kg. çekerlerine çok takılmamak lazım. Sonuçta üstünde yazan çekerin kesinlikle doğru olduğunu bilemeyiz. Örgü ipler, misinalara göre çok daha fazla dayanıklıdır. Bence içiniz rahat olsun Gulumse
Tesekkur ederim Rusan kardesim.Kalamayi iyi vermekten kastiniz gevsek birakmak anlamindami?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  SUFIX SIEGE Misina Hakkında Yardım! ercan1977 10 2,736 28-11-2014, 00:17
Son Yorum: ercan1977
  İp misina yardım lütfen.. Helerk 8 2,203 07-07-2014, 08:45
Son Yorum: ANTALYALI07
  Kırmızı misina Köksal 25 7,744 14-09-2013, 09:59
Son Yorum: akantek
  Renkli ip misina ALTAYLI 6 2,737 02-11-2012, 19:53
Son Yorum: ALTAYLI
  misina için yardımcı olabilir misiniz lütfen :( caylak_34 25 5,150 23-09-2012, 02:00
Son Yorum: tahsinmersin
  Lutfen yardim edin makarama ve kostekler icin misina.. altınova45 11 3,771 12-06-2012, 19:18
Son Yorum: altınova45
  örgü misina kalınlığı? TORÇUN 20 10,929 08-01-2012, 22:29
Son Yorum: bucalıfikret
  Makinaya misina önerisi xfisher 24 8,414 24-11-2011, 10:01
Son Yorum: xfisher
  fluorocarbon misina nihatkr 13 8,002 11-10-2011, 18:29
Son Yorum: bucalıfikret
  en iyi misina hangisi herkes buraya!!! tomy77 71 43,724 30-01-2010, 20:53
Son Yorum: balıkcı uğur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi