Merhaba Arkadaşlar,
Dün saat 14:00 civarı telefonum çaldı arayan OZGUR_C (MEHMET) konuşmaya başladık akşam ne yapalım falan diye ben ondan oda bende bekliyor hadi gidelim diye neyse sonra bozağazda Güner abiyi arıyorum abi bu akşam neyapıyorsun diye demez mi ben tekneye geçiyorum diye kim var abi yanında tek gidiyorum dedi. Tamam dedim bi arkadaş daha var bizde gelsek sorun olur mu olmaz dedi telefonda randevulaşıyoruz. Sonra Mehmet'i arayıp haber veriyorum çalıştığı için ancak saat 19:00 gibi Tuzladan yola çıkıyoruz takımlar hazır ama yem yok neyse trafik felan derken Saat 21:00 gibi meranın olduğu bölgeye varıyoruz ama yemlik istavrit yok 4-5 tane balıkçı dolaştık palamuttan başka birşey yok, son olarak bir balıkçı daha var onda şansımızı deniyoruz istavrit var ama kilosu 20 lira diyor el mecbur almak zorunda kalıyoruz tabiki arkadaşa iyi dileklerimizi içimizden sunarak
tekneye binmek için iskeleye dönüyoruz. İskeleden tekne sahibi Güner abi alıyor bizi saat 22.00 gibi oltalar su ile buluşuyor ama vuruş yok bekliyoruz ufak ufak vuruşlar alıyoruz balıklar ufak yem ile oynuyorlar derken oltamda hafif hafif bir titreme var tasmayı atıyorum ve ilk balığımızı almış oluyoruz tekneye derken bir süre sonra ikincisi alıyorum Güner abi ve mehmet bakıyorlar, derken ben geceye iyi başlamış oldum keyfim yerinde yemlerimiz taze olmamasına rağmen balık vuruşları iyiydi derken 24:00'dan sonra balık yapmaya başlıyor ve teknemiz şenleniyor. Mehmet arkadaşımız biraz talihsizlikler yaşadı takımı karıştı biraz onlarla mücadele etti sonra ilk balığı çekiyor balık geliyo diyo tam tekneye alırken balık gidiyor ben de tam alırken birtane bıraktım neyse büyüsünde gelsinler
gece güzel balık bir ara seriye bağladı Güner abi gündüz taze istavrit tutmuştu biraz, birazda şakşak ile taze istavrit aldık balık taze yemi affetmiyor buda göstermiş oluyor ki birdahaki seferde taze yem tutmak şart. Bir ara yemi tazeleyip oltamı suya attım ama misina karışmıştı onunla uğraşırken vuruşu alıyorum orta suda bırakıyorum misinayı balığımı alıyorum. Balık ara ara seyrekleşsede sabaha kadar devam etti, Mehmet ve ben resimlerde görüldüğü gibi 30 parça sarıkanat aldık bi okadarda Güner abi aldı , saat 07:00 gibi sudan çıkıyoruz güzel bir avı daha sonlandırıyoruz Güner abi bizi iskeleye bırakıp tekneyi yerine götürüyor vedalaşarak ayrılıyoruz. Birçok talihsizlik yaşamamıza rağmen Güzel bir gece güzel bir av oldu bizim için dahi iyileri sizlerin olması dileğiyle.
balıklar zokalı takım ile alınmıştır.
Dün saat 14:00 civarı telefonum çaldı arayan OZGUR_C (MEHMET) konuşmaya başladık akşam ne yapalım falan diye ben ondan oda bende bekliyor hadi gidelim diye neyse sonra bozağazda Güner abiyi arıyorum abi bu akşam neyapıyorsun diye demez mi ben tekneye geçiyorum diye kim var abi yanında tek gidiyorum dedi. Tamam dedim bi arkadaş daha var bizde gelsek sorun olur mu olmaz dedi telefonda randevulaşıyoruz. Sonra Mehmet'i arayıp haber veriyorum çalıştığı için ancak saat 19:00 gibi Tuzladan yola çıkıyoruz takımlar hazır ama yem yok neyse trafik felan derken Saat 21:00 gibi meranın olduğu bölgeye varıyoruz ama yemlik istavrit yok 4-5 tane balıkçı dolaştık palamuttan başka birşey yok, son olarak bir balıkçı daha var onda şansımızı deniyoruz istavrit var ama kilosu 20 lira diyor el mecbur almak zorunda kalıyoruz tabiki arkadaşa iyi dileklerimizi içimizden sunarak
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
balıklar zokalı takım ile alınmıştır.
Alıntı: