22-09-2012, 23:12
Hımmmmm hiç bir şey yapamazsan arkaya motorsuz bir kayık bağla hem hızın düşer hemide gariban kayıkçıda kürek çekmekten kurtulur,beraberce balık tutarsınız ,olurmu olur

Tekne hiz sorunu
|
22-09-2012, 23:12
Hımmmmm hiç bir şey yapamazsan arkaya motorsuz bir kayık bağla hem hızın düşer hemide gariban kayıkçıda kürek çekmekten kurtulur,beraberce balık tutarsınız ,olurmu olur
![]()
23-09-2012, 08:40
HAŞİM77 yazdı:Yalçın abi motor şanzıman bir böyle olasılık yok en küçük maliyet daha öncede yazdım pervane başka alternatif yok derken oda var şanzıman ama pervane kanat açıları farklı olan en mantıklısı tabiki karar tekne sahibinin. ben anlamam,sadece mantık yürüttüm kafama göre haşimcim.bisiklet dişlisi aklıma geldi.o zamanda sürat daha çok artar değilmi. ![]() ![]() ![]()
23-09-2012, 14:31
hiç bir şey olmaz ise, rüzgar çapası denen aparatı kullan tekne arkasından ,
![]()
24-09-2012, 09:03
Sorunu şu şekilde çözdüm dostlar.
Önclikle tekneye su bastık ![]() sonuç tekne istediğim hıza düştü. Ama buseferde balık yok. Yani yine boş döndüm ![]()
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
01-10-2012, 10:54
Hızı düşüremediğim, sonra hız sorununu hallttiğim ama içerisinde hareket etmenin zor olduğu teknem. Çok kahrımı çekti. Çok yolda bıraktı çok balıklar tuttuk bununla. Ama güzel 4 yıl geçirdim.
Üzerindeki Motor 27 Hp Yanmar. tekneye biraz buyuk geldi. Eğer lüfer haricinde bir balık tutacaksam süper bir tekne, gideceğim yere çabucak gidiyorum. Ama lüfer de beni mutlu etmedi. Hem yer darlığı hemde sürat nedeniyle. Sürate çözüm bulduk ama yer darlığına bulamadık. Ben de son karar emekliye ayırma kararı aldım. Şimdilik denizde duruyor. Ama karaya alıp motorunu söküp eski motorunu takmayı planlıyorum. sonrasında eğer kullanan çıkarsa denize indireceğiz. Çıkmazsa kıyıda kalacak.
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
01-10-2012, 10:58
Tabiki teknesiz kalmyacağım. Yeni tekneyi aldım bugün liman işlerini başlatıyorum. Bu biraz daha büyük ve biraz daha geniş bir tekne. Hafta sonu ilk lüferleri tuttum. Çok sayıda çünekop tuttum bir kısmını livara bıraktım 3-5 istavritle onları yesin büyüsünler
![]() ![]()
01-10-2012, 11:07
hayırlı olsun adaş maşallah güzel tekne
![]()
01-10-2012, 11:09
Nihatçım hayırlısı olsun tekne süperrr
![]() ![]()
01-10-2012, 11:15
Hayırlı olsun Nihat abi çok güzel bir tekne, kazasız belasız bol avlar yapmak nasip olur inşallah.
Sazanları özledim...
01-10-2012, 11:40
LeVrEkCi yazdı:hayırlı olsun adaş maşallah güzel tekne adaş kaç aydır arıyoruz biliyorsun. Nihayet içime sinen birtane buldum sahibinide ikna edip aldım (satılık değildi ![]() ![]() Salih Reis yazdı:Nihatçım hayırlısı olsun tekne süperrr Reis teşekkür ederim. rusan yazdı:Hayırlı olsun Nihat abi çok güzel bir tekne, kazasız belasız bol avlar yapmak nasip olur inşallah. Rusan sağol teşekkür ederim.
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Tekne Alımı | mertparlak | 17 | 3,290 |
04-12-2012, 22:56 Son Yorum: SpinAvcısı |
|
tekne kaldıraç | LeVrEkCi | 17 | 8,373 |
30-10-2012, 21:46 Son Yorum: LeVrEkCi |
|
Tekne Nedir? | LeVrEkCi | 0 | 2,546 |
02-05-2007, 10:33 Son Yorum: LeVrEkCi |