Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Limitleri zorladık...
LeVrEkCi yazdı:imrenerek ve bende orada olsaydım diyerek baktım,tebrikler AlkisSeerf

İmrenmemek eldemi nihatım, inşallah 14 ekimdede aynısı olur..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
araphüso26 yazdı:herşey çok güzel balıklar harika sizler süpersiniz özledim hepinizi Sefiom uzun fesatlandım len kıskandım işteHadiordan

Fesat arap,Hehe
Bende sizleri özledim bir kaç güne kadar Eskişehire dönüyorum..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
tahsinmersin yazdı:davetimi kırmayarak yaptığımız bu organizasyona şeref konuğu olan 2 değerli şekerlerimize buradan teşekkür ederim.Gulumse
sizlerle daha bir başka oldu.sağolun.

Tahsinim inan benim için muhteşem bir mercan avı oldu, bana bunları yaşattığın için tekrar tekrar teşekkürler..
tahsinmersin yazdı:hişşş
aşağıda resmi olan delikanlılar,
bende sizlere teşekkür ederim,ellerinize ayaklarınıza sağlık.
SefiomBals

Eyvallah tahsinim senin ve arkadaşlarının ellerine sağlık sabah kahvaltımız ve öğlen yemeğimizde muhteşemdi emeği geçenlere çok çok teşekkürler..Seerf
bahriyeli yazdı:vay vayy harika iş çıkarmışsınız. resimlere imrenerek baktım. süper av olmuş.ekip on numara yapılan avın keyfine doyum olmamış. elinize yüreğinize sağlık.afiyetler olsun.
tahsin çay içilen toplu resimde benim eski ekipten burhan var berabersiniz heralde aynı yerde selamımı iletirsin valf,ten arkadaşım.sevgiler selamlar devamına rastgele.AlkisSeerfAlkis

bahriyeli yazdı:ahmetim allah içine sindirsin harika zaman geçiriyosun. izmir seni sevdi, sende izmiri. selamlar saygılar gönderiyorum. yapılan ava bakmaya doyamadım süper olmuş süperAlkisAlkisAlkis

Çok sağolasın İsmailim İzmiri ve İzmirlileri sevmemek olurmu, hepiniz harikasınız..Seerf
muratcoskun yazdı:çok güzel bir av raporu okudum.
genelde deniz avlarını pek okumazdım, ama artık okurum.
balık çekmekten bitap düşmüşsünüz resmen,
en güzelide dostluk ortamı harika.

Murat deniz avı raporları okunmazmı ben okuya okuya tatlısu avını terkettim baksana..
ANTALYALI07 yazdı:çok güzel zaman geçirmişsiniz.elinize muhabbettinize sağlık,resimlerle birlikte süper olmuş,tüm ekibi kutlarım.teşekkürler.

Teşekkürler aytek bende senin yaptığın avları tebrik ederim, sende iyi işler çıkarıyorsun..Seerf
fish or die yazdı:abilerim naptınız siz böyle yaa maşallahh bereketli olsun afiyet olsun SeerfAlkis

Muratım valla biz bişey yapmadık deli gibi geldiler birde benim gibi Eskişehirliye. HappyHappy
arkadaşlar elinize sağlık daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar elinize sağlık daha bollarına rast gele.AlkisSeerf

Eyvallah reisim sanada bol bol rast gelsin..

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi