Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şile av
Herkeze merhaba sizlere bazı sorularım var.Son iki hafta içinde iki kez baraja gittik biri olumlu biri olumsuz oldu.Ve bizim ekipde deniz avı yapalım dedi.Sanırım şile tarafında av yapacağız kendimiz arasında ufak bir yarışma düzenleyeceğiz.Ve sizlerin yardımına ihtiyacım var.Şile tarafında şu mevsimde hangi balıklar avlanılır.Ve nasıl bir olta yapmam gerekir.Lüfer çıkıyor diye biliyorum.Doğrumudur.Nasıl bir olta yapmam gerekir.
Lüfer için olta aldım.Yanlışmı almışım doğrumu.İşte resimler.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Neler çıkar bilmem Muhammed ama lüfer varsa kullanacağın takım doğru. Şimdiden rasgele. Raporlarını bekliyoruz.
Sazanları özledim...
Bul
Hayırlısı olsun Muhammed,balık yakalama yarışmsında başarılarAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul
muhammed sen bu yarismayi kazanirsin tatli suda acilisi yaptin denizdede devami gelir insallah rastgelsin
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Akıntılı derin bir yer bulup rapala veya kaşık deneyin, hızlı sarım lüfer olup olmadığı belli olur.
Bul
muhammed tr yazdı:Herkeze merhaba sizlere bazı sorularım var.Son iki hafta içinde iki kez baraja gittik biri olumlu biri olumsuz oldu.Ve bizim ekipde deniz avı yapalım dedi.Sanırım şile tarafında av yapacağız kendimiz arasında ufak bir yarışma düzenleyeceğiz.Ve sizlerin yardımına ihtiyacım var.Şile tarafında şu mevsimde hangi balıklar avlanılır.Ve nasıl bir olta yapmam gerekir.Lüfer çıkıyor diye biliyorum.Doğrumudur.Nasıl bir olta yapmam gerekir.
Lüfer için olta aldım.Yanlışmı almışım doğrumu.İşte resimler.

Muhammet şilede bu ara palamut boldur. Onedenle yanına mutlaka palamut çaparisi al derim. Ayrıca aldığın lüfer takımı doğru ancak telle yapılmış. Onun misina veya örgü iple yapılanınıda al yanına.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
takım ve balık bilgileri gelmiş.şimdi sıra şansa kalmış.rasgelsim muhammetcim.Alkis
Bul
Şimdiden rastgele MUHAMMET bol şanslarAlkis
Bul
Sana bol şans dilerim. Keyifle ve bereketle76
Bul
nihatkr yazdı:Muhammet şilede bu ara palamut boldur. Onedenle yanına mutlaka palamut çaparisi al derim. Ayrıca aldığın lüfer takımı doğru ancak telle yapılmış. Onun misina veya örgü iple yapılanınıda al yanına.

Bilgi için teşekkürler.Palamut çaparimi alırım.Gulumse
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi