Yorumları: 23
Konuları: 4
herkese günaydın arkadaşlar.
Bu sabah saat 06:15 maltepe sahilde yürüyüş yaparken eski sema hastanesinin karşısında kefal yakaladıklarını gördüm yaklaşık 25cm uzunluğundaydılar.
gerçi her sabah görüyorum oradaki olta atanları fakat bu sabah büyük kefal almışlardı. Paylaşayım dedim herkese iyi hafta sonları.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
caner1405 yazdı:herkese günaydın arkadaşlar.
Bu sabah saat 06:15 maltepe sahilde yürüyüş yaparken eski sema hastanesinin karşısında kefal yakaladıklarını gördüm yaklaşık 25cm uzunluğundaydılar.
gerçi her sabah görüyorum oradaki olta atanları fakat bu sabah büyük kefal almışlardı. Paylaşayım dedim herkese iyi hafta sonları.
ne güzel istanbulun her tarafından balık haberleri geliyor.teşekkürler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bilgilendirme için teşekkürler.ilgisini çekenler ilgileneceklerdir.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
caner1405 yazdı:herkese günaydın arkadaşlar.
Kefale takılmıyormusun Caner
Bornova - izmir
Yorumları: 23
Konuları: 4
malesef abi çok fazla sevmiyorum kefali ama seven varsa tutup verebilirim
biraz önce balıktan geldim 1 tava istavrit ve kıraça karışımı aldım aynı bölgeden kayıkla biraz açıktan bu arada kayalardan atan arkadaşlar gerçektende kraçadan bile ufak tutuyorlar ve geri salmıyorlar çok üzülüyorum o konuya...