Yorumları: 649
Konuları: 57
Kayıt Tarihi: 27-02-2006
ben tuttuğum yayınları ekmek dilimi kalınlığında dilimler tuzlar ve dolapta birkaç gün bekletirim.
pişireceğim zaman dilimleri mısır ununa bular yüksek ateşte az ve kızgın yağda kızartırım
buyurun örneği
Ek Dosyalar
Ekran Görüntüleri
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
Yorumları: 675
Konuları: 91
Kayıt Tarihi: 23-10-2006
oooof ağzım sulandı hakan.
bunlar yayın etimi?sazana benziyor.eğer yayınsa,küçük kılçık bulunuyormu?
Yorumları: 247
Konuları: 5
Kayıt Tarihi: 20-07-2012
Afiyet olsun.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Kayıt Tarihi: 01-07-2007
Afiyet olsun sanki yanında bir şeyler eksik gibi duruyor
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Kayıt Tarihi: 03-08-2006
Afiyet şeker olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Kayıt Tarihi: 07-02-2007
Bereketli olsun Hakan
Bornova - izmir
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
bir kere ızgarasını yemiştim fena değildi,tavasını yemek nasip olmadı şimdilk
afiyet olsun.
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Kayıt Tarihi: 15-09-2009
LeVrEkCi yazdı: bir kere ızgarasını yemiştim fena değildi,tavasını yemek nasip olmadı şimdilk afiyet olsun.
Yayın yemek istiyorsan bir hafta sonu gel buyur.
Balıklar hurma gibi olmuş afiyet olsun.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Kayıt Tarihi: 29-04-2006
afiyet olsun hocam.ızgarasıda dayanılmaz olurdu
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz "
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,505
Konuları: 17
Kayıt Tarihi: 04-07-2012
karnimda acikti goruntu fena
afiyet olsun
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul