Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yayın tavada
#1
ben tuttuğum yayınları ekmek dilimi kalınlığında dilimler tuzlar ve dolapta birkaç gün bekletirim.
pişireceğim zaman dilimleri mısır ununa bular yüksek ateşte az ve kızgın yağda kızartırım
buyurun örneği


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
           
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
Bul
Cevapla
#2
oooof ağzım sulandı hakan.
bunlar yayın etimi?sazana benziyor.eğer yayınsa,küçük kılçık bulunuyormu?
Bul
Cevapla
#3
Afiyet olsun. Seerf
Bul
Cevapla
#4
Afiyet olsun sanki yanında bir şeyler eksik gibi duruyorHappy
Bul
Cevapla
#5
Afiyet şeker olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Cevapla
#6
Bereketli olsun HakanAlkis
Bornova - izmir
Bul
Cevapla
#7
bir kere ızgarasını yemiştim fena değildi,tavasını yemek nasip olmadı şimdilk Gulumseafiyet olsun.
Bul
Cevapla
#8
LeVrEkCi yazdı:bir kere ızgarasını yemiştim fena değildi,tavasını yemek nasip olmadı şimdilk Gulumseafiyet olsun.

Yayın yemek istiyorsan bir hafta sonu gel buyur.76


Balıklar hurma gibi olmuş afiyet olsun.Bobo
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Cevapla
#9
afiyet olsun hocam.ızgarasıda dayanılmaz olurduBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Cevapla
#10
karnimda acikti goruntu fena BoboBobo afiyet olsun
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yayın Şiş Tava... aygroup 34 8,862 15-08-2009, 09:27
Son Yorum: aygroup
  tavada levrek balıkcı uğur 30 8,056 06-06-2009, 19:57
Son Yorum: balıkcı uğur

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi