Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kadir gecesi + Çinekop
Arkadaşlar Kadir geceniz mübarek olsun. Allah tüm dileklerinizi kabul eylesin, AMİN.

2 hafta evvel yapraklar çapariye takılıyordu istavrit kadarlar böyle, hepsini suya geri bıraktım. Büyümüşler midir ? Cuma akşamı aynı yere tekrar ava gideceğiz istavrit için. Gece kandillideyiz, hani çubukludan inen yol. Gece için ne avlanma tekniği önerirsiniz ? Hangi takım hangi yem ? Biraz bilgi verirseniz, şimdiden teşekkürler güzel arkadaşlar.
Bul
daha büyümemişlerdir burhancım.sen başka balığın peşine git istersen.rasgelsin kardeşim.Alkis
Bul
Tamam Yalçın abi, gideyim de hangi balığın peşine ? Smile Kefal var, istavrit var, başka ne var abi ? Dip oltası yapacağım güzel bir balık olsa... Acaba eşkinaya atsak tutar mı dersin ?
Bul
yeniolta yazdı:Tamam Yalçın abi, gideyim de hangi balığın peşine ? Smile Kefal var, istavrit var, başka ne var abi ? Dip oltası yapacağım güzel bir balık olsa... Acaba eşkinaya atsak tutar mı dersin ?

Bende yarın yada perşembe sabah gitmeyi düşünüyorum çubukluya istavrit e gideceğim başka bir şey çıkmaz sanırım kefal zaten uğraşmam
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
yeniolta yazdı:Tamam Yalçın abi, gideyim de hangi balığın peşine ? Smile Kefal var, istavrit var, başka ne var abi ? Dip oltası yapacağım güzel bir balık olsa... Acaba eşkinaya atsak tutar mı dersin ?

Ben olsam levreğe takılırdım.Wink
Bul
Takıl istavrite taze taze iyi giderAlkisrasgele.
Bornova - izmir
Bul
büyümemiştir,sitede gez biraz.bu bilgiler var sitede.
Bul
Çubuklu tarafında bu zamanda istavrit ve kefalden başka birşey bulamazsınız. eskiden izmarit çıkardı ama midyeciler denizin dibini kazıdıkları için artık pek görünmez oldular.

Gece takılacaksanız 2 li veya 3 lü dip oltasına güzel iskorpit ve gelincik alabilirsiniz. Yeterki yanınızda istavrit kafası bulunsun Siyirdim En iyi verimi istavrit kafası veriyor. Ama başka yemlerede atılıyor tabiki.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul

illaki kafandaki balığımı tutmalısın.ya bismillah de gerisi allah ne vardiyse.önemli olan avlanmak değilmi.Wink
Bul
Rastgele Burhan arkadasim. eger gidersen raporlarini bekliyoruz...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çinekop, sarıkanat av yasağı gündeme alındı!! MaVrUşGiL 9 3,879 27-12-2010, 14:23
Son Yorum: MaVrUşGiL
  lodos sonrası çinekop LeVrEkCi 29 4,168 15-10-2009, 23:06
Son Yorum: FuRkAn *
  28.05.2007 ozan,babamartı,rüzgar1 kefal,hamsi,çinekop avı BALIK and OZAN 3 1,933 29-05-2007, 14:53
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi