Yorumları: 106
Konuları: 8
Arkadaşlar Kadir geceniz mübarek olsun. Allah tüm dileklerinizi kabul eylesin, AMİN.
2 hafta evvel yapraklar çapariye takılıyordu istavrit kadarlar böyle, hepsini suya geri bıraktım. Büyümüşler midir ? Cuma akşamı aynı yere tekrar ava gideceğiz istavrit için. Gece kandillideyiz, hani çubukludan inen yol. Gece için ne avlanma tekniği önerirsiniz ? Hangi takım hangi yem ? Biraz bilgi verirseniz, şimdiden teşekkürler güzel arkadaşlar.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
daha büyümemişlerdir burhancım.sen başka balığın peşine git istersen.rasgelsin kardeşim.
Yorumları: 106
Konuları: 8
Tamam Yalçın abi, gideyim de hangi balığın peşine ?
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
Kefal var, istavrit var, başka ne var abi ? Dip oltası yapacağım güzel bir balık olsa... Acaba eşkinaya atsak tutar mı dersin ?
Yorumları: 712
Konuları: 27
yeniolta yazdı:Tamam Yalçın abi, gideyim de hangi balığın peşine ?
Kefal var, istavrit var, başka ne var abi ? Dip oltası yapacağım güzel bir balık olsa... Acaba eşkinaya atsak tutar mı dersin ?
Bende yarın yada perşembe sabah gitmeyi düşünüyorum çubukluya istavrit e gideceğim başka bir şey çıkmaz sanırım kefal zaten uğraşmam
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Yorumları: 237
Konuları: 22
Ben olsam levreğe takılırdım.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Takıl istavrite taze taze iyi gider
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
büyümemiştir,sitede gez biraz.bu bilgiler var sitede.
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Çubuklu tarafında bu zamanda istavrit ve kefalden başka birşey bulamazsınız. eskiden izmarit çıkardı ama midyeciler denizin dibini kazıdıkları için artık pek görünmez oldular.
Gece takılacaksanız 2 li veya 3 lü dip oltasına güzel iskorpit ve gelincik alabilirsiniz. Yeterki yanınızda istavrit kafası bulunsun
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
En iyi verimi istavrit kafası veriyor. Ama başka yemlerede atılıyor tabiki.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
illaki kafandaki balığımı tutmalısın.ya bismillah de gerisi allah ne vardiyse.önemli olan avlanmak değilmi.
Yorumları: 247
Konuları: 5
Rastgele Burhan arkadasim. eger gidersen raporlarini bekliyoruz...