Yorumları: 5
Konuları: 1
Nihat ağabey gerçekten çok hoş tekneler hatta kaçırılmayacak fırsatlar ama benim icin amacının dışında seçenekler, kamara ve uzunluk, daha güçlü bir motor gerektiriyor..ben başlıktaki gibi bir fiber arıyorum..yine de emeğine sağlık..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
nightrain yazdı:cümleten hoşbulduk
evet haklısınız zaten başlığa o yüzden 4.20-4.50 gibi yazdım..hayırlısı bakalım..bu işin 2. eli kumburgaz tarafında sıklıkla sanırım? önerebileceğiniz tanıdık yerler varsa onları da alabilirim..
kumburgazın başından sonuna 3-4 tane 2. el tekne satan yer var oralara bakabilirsin birde yeniçiftlik var oradada olabilir.yalnız yılbaşına kadar 2. el faturasız tekneler için af var fatura olmasada muhtarlıktan alacağın sahiplik begesiyle kayıt yaptırabiliyorsun sonra 2. el faturasız tekne kullanamayacaksınız.
bauhause da satılan 450 lik safter lerden kullanıyorum sanırım 2500 tl civarında sıfır fiatları ve tavsiye ederim çok iyi teknelerdir.30 senedir teknemiz var ve şu ana kadarki en kullanışlı tekne safter diyebilirim.marmara ereğlide kullanıyorum marmaraya uygun teknedir.bu arada bauhause demeyin pazarık edin ben kesin alıcıyım başka yerdenalacağıma sizden alayım kaçırmayın dedim çata çat pazarlıkla aldım
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
birde safter in silivrideki yerindede belki 2. el bulmak mümkün olabilir.
Yorumları: 293
Konuları: 16
allah gönnüne göre versin ama acele etmemeni tavsiye ederim çok hesaplı çıkıyor
Yorumları: 5
acemi dalgıç yazdı:allah gönnüne göre versin ama acele etmemeni tavsiye ederim çok hesaplı çıkıyor
çok hesaplı derken dostlarım, yanılmamak için şunu da sorayım, ne civarlar bu aradığım tekne ve motor için iyi bir fiyattır?
Yorumları: 4
2005 model 2 zamanlı 9.9 johnson marka motorum var fakat çok az suya indi, her yaz 7-8 sefer kullanıldı en fazla o da balık için . 0 gibidir halen . 4.20 motorboat teknesi de vardı fakat bir yakınımın ihtiyacı olduğu için makul bir fiyata verdim . 2 senedir motorumu kullanamıyorum o yüzden satmaya karar verdim. eğer ilgilenmek isterseniz motor konusunda yardımcı olabilirim
Yorumları: 1
Konuları: 0
selam, bende 4.80 joker bot fiber taban temiz bot ve sıfır 9.9. 4 zamanlı mercury motor mevcut faturalı motor takriben 10 saat çalıştırıldı. elektrik marş sistemi takmaya hazır. bot marmaris limana kayıtlı. sorunsuz çekisi özel galvaniz malzemeden yaptırıldı. işlerim nedeniyle ilgilenemiyorum.
uygun teklifler arasında değerini buöursa satmayı düşünüyorum.
çok keyifli ve çok güvenli bir bot. tabanı kapalı çift kat fiber malzeme. özellikleri saymakla bitmez.... bana maliyeti bot 12.000 tl, motor bu yıl aldım 5.300 tl. iki zamanlı motorum vardı çok yakıyordu onu sattım bunda neredeyse yakmıyor gibi bişey
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
sagittarius yazdı:selam, bende 4.80 joker bot fiber taban temiz bot ve sıfır 9.9. 4 zamanlı mercury motor mevcut faturalı motor takriben 10 saat çalıştırıldı. elektrik marş sistemi takmaya hazır. bot marmaris limana kayıtlı. sorunsuz çekisi özel galvaniz malzemeden yaptırıldı. işlerim nedeniyle ilgilenemiyorum.
uygun teklifler arasında değerini buöursa satmayı düşünüyorum.
çok keyifli ve çok güvenli bir bot. tabanı kapalı çift kat fiber malzeme. özellikleri saymakla bitmez.... bana maliyeti bot 12.000 tl, motor bu yıl aldım 5.300 tl. iki zamanlı motorum vardı çok yakıyordu onu sattım bunda neredeyse yakmıyor gibi bişey
Selam Nurullah,belliki bottun özellikli bunun için alım satım arenasında ayrı başlık altında konu açsaydın.Hayırlısı olsun
Bornova - izmir