Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gerede sazan avı;
doğayla başbaşa balıklar şahane zillerin çalması zevlerin en güzeli bana gençliğimi hatırlattınız bugün filmi yine geriye sardım devamını dilerim selamlar.
Bul
maşallah kocaman bi organizasyon gibi olmuş.. kamp havasında harika.. Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
davet ettin katılamadım şu sazan avına güzel balıklar tutulmuş güzel 4 gün geçmiş.iyi iş çıkmış muratım tebrik ederim arkadaşlara selamlar Sefiom
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
muratım harikasınız ne güzel kareler allah muhabetinizi bozmasın kardeşim.
Bul
Mufi yazdı:Muhabbetiniz daim olsun , dahada güzelleri nasip olsun Alkis
bir sorum olacak, içecekleri 24 saat ten fazla soguk tutma yı becerebildinizmi? nasıl ??
Temenniler için teşekkürler, gittiğimiz yerde soğuk tutma derdi yok, çünkü geceleri kar yağacak kadar soğuk zaten. Battaniyesiz durmak mümkün değil.
yycolak yazdı:yardım alalım muratcım.video dahada güzel olur.ömer yakında söyleyelim hallediversin.Alkis
Ömer nerede yakında be abi, seni daha çok görüyorum desem yalan olmaz. O ticaretle mecgul.
rusan yazdı:Tebrikler Murat abi çok güzel kamp olmuş, imrendim valla. Tebrikler AlkisAlkis
Kaç senedir sözün var, bir türlü yolun buraya düşmedi. Ruşan'cığım her zaman bekliyoruz.
Bul
bahriyeli yazdı:tebrikler muratım valla süper ortam ee balıklarda alınmış keyifler güzel daha ne olsun hemde dört gün kamp süper süper.bu arada nizam arkadaşımız dört gün hep uyudumuSiyirdim keyfi yerindeGulumseselamlar arkadaşım sevgiler rastgeleAlkisAlkisAlkis
İsmail'im aleyküm selam. adam 6 battaniyeye sarıldı. yedi içti yattı, yedi içti yattı. Ama hayatında yaptığı ilk kamp şimdiden başımın etini yemeye başladı. Abi ne zaman gidiyoruz demeye başladı.
BABUÇ yazdı:doğayla başbaşa balıklar şahane zillerin çalması zevlerin en güzeli bana gençliğimi hatırlattınız bugün filmi yine geriye sardım devamını dilerim selamlar.
Fahrettin abicim sen bizere taş çıkarttırırsın, Umarım bir fırsat olur, böyle bir kamp olayımız olur. Seni ancak organizasyonlarda görmek nasip oluyor, kendini özlettiriyorsun.
Krizoberill yazdı:maşallah kocaman bi organizasyon gibi olmuş.. kamp havasında harika.. Alkis
Teşekkürler.
Bul
araphüso26 yazdı:davet ettin katılamadım şu sazan avına güzel balıklar tutulmuş güzel 4 gün geçmiş.iyi iş çıkmış muratım tebrik ederim arkadaşlara selamlar Sefiom
Arabım nasip değilmiş, bir türlü denk getiremedik. sende çağırmadın, bizede katılamadın, inşallah başka bir kampta buluşuruz. Gönüller bir olsun yeter.
fotokopici yazdı:muratım harikasınız ne güzel kareler allah muhabetinizi bozmasın kardeşim.
Erol abi, Mehmet Ali abi gitti, sende unuttun bizleri. bak üç ay kaldı kalkan dönemi geliyor, hazırlıklı ol.
Bul
Ortam ve balıklar süper tebrikler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
murki maşallah eline sağlık güzel kamp kurmuşsunuz harika arkadaşlara selam.AlkisAlkis
Bul
bucalı yazdı:Ortam ve balıklar süper tebrikler.
Teşekkürler Barış.
bucalıfikret yazdı:murki maşallah eline sağlık güzel kamp kurmuşsunuz harika arkadaşlara selam.AlkisAlkis
Sağolasın abicim, aleyküm selam.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  biga sazan avı. bahriyeli 15 3,375 10-09-2013, 09:31
Son Yorum: ANTALYALI07
  Ömerli Barajı sazan avı muhammed tr 22 7,572 06-09-2012, 16:53
Son Yorum: YaKaMoZ
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,771 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 5,875 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26