Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbulda Amatör Balıkçıya Yasak Geliyor
MaVrUşGiL yazdı:Medula spinalsin merkezi ilk omurun miyeli sinirlere yaptığı lokal baskıdan ötürü dorsal ve ventral motorik sinirler sıkıştığı için. HappySiyirdim

-----------------------------------------------------------------------

İşin espirisi bir yana arnavutköy burun ve Emirgan sahil gibi noktalarda adam kurşunu yola çıarıp sonra sallıyor ki buralarda kesinlikle bu uygulamanın yapılması gerektiğini düşünüyorum ancak bu bölgeselleşme köprüdeki tezgahçı terörü gibi değnekçiler yüzünden yer kiralamaya kadar gidebilir Mahcup ve bütün dostlarında değindiği gibi üst üste insanlar nedeni ile bıçaklamadan denize atmaya bir çok büyük sıkıntılar doğurabilir Rolleyes

peki bu olası terslikleri,bizler düşünebiliyoruzda niye kuralları koyanlar düşünmüyorlar.bir sürü öneri geldi.illaki birilerinin zararmı görmesi gerekiyor.
Bul
balık tutmak istanbulun özel bir kültürüdür,balık tutmayı kısıtlarsan bir yere sıkıştırırsan olmaz,kaç milyon insan var her biri devamlı av yapmıyorki,bazısı var ayda 1 bazısı yılda 1 balığa gidiyor..sonra evrak olunca maganda değişecek beyefendimi olacak?
daha bir sürü sorun varken bununla uğraşırlarsa yuh bu insanlara.
sadece kaldırımı çok dar olan yerlere müdahale edilmeli buna bende katılıyorum.birde boğazda mangal yakarak,masa sandalye yayılanları engellemek gerekiyor..sahile ailece yürüyüşe gelenler gerçekten rahatsız olabiliyorlar.
Bul
Bence bu is tamamen duygusal belediyeye para kazandirmak amac...
Bul
YaKaMoZ yazdı:Bence bu is tamamen duygusal belediyeye para kazandirmak amac...

Balıkçıların yoğun gitdiği yerlerde aracını koyabileceğin her nokta ispark saati 5 tl den giydiriyor zaten Rolleyes

-------------------------------------------------------------------------
Denizden çektiğimiz suyu kova başı para ve döküleni uzaklıştırma bedeli diye ikiyle çarpıp iyi para kazanabilir Siyirdim başkana duyurulur. Hadiordan
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bence başkan güzel bir konuya değinmiş. tekneler ve gemicikler için yer yapılması amatörlere daha iyi avlanacağı alan bırakmaktadır.bu bizler için büyük avantaj.
konudaki son 4-5 satırdan umutlandım.bu yasak kaldırılır gibi geliyor.kaldırılmasa da benim admimim kaldırmasını sağlatır.hem şimdi daha güçlüyüz,iki elimiz var artık.Gulumse
yani Kadir beye sorarız -senin ki kaç cm?-Happy
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Medula spinalsin merkezi ilk omurun miyeli sinirlere yaptığı lokal baskıdan ötürü dorsal ve ventral motorik sinirler sıkıştığı için. HappySiyirdim

-----------------------------------------------------------------------

İşin espirisi bir yana arnavutköy burun ve Emirgan sahil gibi noktalarda adam kurşunu yola çıarıp sonra sallıyor ki buralarda kesinlikle bu uygulamanın yapılması gerektiğini düşünüyorum ancak bu bölgeselleşme köprüdeki tezgahçı terörü gibi değnekçiler yüzünden yer kiralamaya kadar gidebilir Mahcup ve bütün dostlarında değindiği gibi üst üste insanlar nedeni ile bıçaklamadan denize atmaya bir çok büyük sıkıntılar doğurabilir Rolleyes
Av yerlerinin lokasyonunu bilemem ama birçok istenmeyen durumla karşılaşılacağı kesin görünüyor. Uzun yıllardır birçok fotoğrafta görülen o müthiş manzaranın kaybolması ise ayrı bir kayıp olacaktır.
Bul
yapılacak çok ve önemli şeyler varken bir bu eksikti
[Resim: 4hg03.jpg]
Bul
Merak etmeyin Her türlü yasak -kural kaide itina ile delinir.. Gulumse
Bul
Mufi yazdı:Merak etmeyin Her türlü yasak -kural kaide itina ile delinir.. Gulumse

aha şimdiden ettik 2 Smile
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
burası istanbul abi,yasak delmek kolayda sonra cezayı çatırt diye kapıya gönderdiklerinde insanın zoruna gidiyor..yada kendini bilmez bi kolluk kuvveti tependen aşağı olur olmak kabalıklarla konuştumuda insanın zoruna gidiyor.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi