Arkadaşlarım Bilal, Cemal ve Nizam olmak üzere 11-15 Haziran 2012 Bolu, Gerede, Keçi gölünde kampımızı kurduk. Kamp sonu 1 karabalık, 2 aynalı sazan, 31 pullu sazan olmak üzere toplam 34 balıktan 7 si kamp yerinde yenildi ve kalanlar aramızda paylaşıldı. görüntüleri takdirlerinize sunarım, tüm hayatınızda rastgele.
Takım : Tek kanca dip olta,
Olta : 12 adet karbon kamış
Makara: Banax makara
kanca : 1 ve 2 numara mustang
LeVrEkCi yazdı:senin kamp muhabbetin yeter amcaoğlu,eminim iyi vakit geçirmişsinizdir.afiyet olsun rastgele
İyi vakit ne kelime, tam bir tavandı. Her zaman kapımız açık, sizlerede afiyetler olsun.
yycolak yazdı:sen ışık hızınıda yakalarsın yakında şekerim.ne ara gittinde bu güzellikleri yaşadın.helal olsun sana.ekibe saygılar.afiyetler olsun kardeşime.
Abi Geredenin terlerinden kurtulmadan direk Özdere'de aldım soluğu. Hız dersen senin hızına yetişecek göremiyorum.
ALTAYLI yazdı:Av, çok güzel,
Balıklar tazecik,
Karpuz Kan,
Keyifler Keka
Daha ne olsun arkadaşlar süpersiniz
Çok basit Ercan abicim. Ben bunaldım bana bir kamp ayarla diyeceksin yeter. Ama çadırdan fazlasını bulamazsın, hayatta aç ta kalmazsın.
Of be murat abi sana hepsi fazla fazla yakışır ve sana her şey fazlasıyla helal olsun .
Allah bizade oralarda en azından kepçeci olmayı nasip etsin Nizam abimede saygılar selamlar.
MaVrUşGiL yazdı:Of be murat abi sana hepsi fazla fazla yakışır ve sana her şey fazlasıyla helal olsun .
Allah bizade oralarda en azından kepçeci olmayı nasip etsin Nizam abimede saygılar selamlar.
Şu bilançoları tutturda senide götürelim. Nizam 4 gün kış uykusundaydı, selamını iletirim.