Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
moral buldum
her 15 gün ara ile balık yakalamağa başladım.yani balık tam anlamıyla çoğalmadı, bir gün yem takmağa yetiştiremezken diğer gün hiç balık olmuyor.balığın çoğalması ağustos sonunu bulacak.işte o iyi günlerden çarşamba günü tuttuklarım.bu ara kıyıdan da balık çıkmıyor.geçtiğimiz senelerde bu aylarda zargana çıkardı.o da yok.1 ay önce çıkan kıraça istavritler de azalmış diyorlar.özetle kıyıdan tutulabilecek balık seçeneği yok.[yalova sahili için]eylül ayına kadar böyle oyalanacagız.hepinize saygılar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
olsun be hocam yine kefaller cam gibi.afiyetle.
Bul
hocam böyle oyalanmaya can kurban.Alkis
Bul
İBRAHİM abi daha iyilerine rastgele...
Bul
abi eline sağlık tavalıklar çıkmışGulumse
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Bu daima böyle olmuştur ve daima olucaktır. Deniz ve balıklar üzerine yaplan bir çok araştırmaya rağmen bunu tam olarak sebebi budur denmiyor. Daima bir sebebi oluyor. Av için tebrikler76
Bul
Tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
yorum yokHiMahcupWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ibo bizim sahilde şu an istavrit yumurta dökme de az açıkta kıraça kanalda iri güzel istavrit var ama sende açılmak yok.sen bekle bu arada kefaller güzel Alkis tbrler
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Önemli olan su kenarında olmak , ayrıca kefal de bir balık olduguna göre , afiyet olsun AlkisGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  arkadaşlar geç olsada sonunda istediğim gibi bir site buldum akif 19 2,642 07-09-2011, 13:08
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi