Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul'da ava gitmek icin arkadas
rusan yazdı:Orhan abi Avcılar'da balık kaldı mı Gulumse varsa bi akşam gidelim yoksa benim merayı biliyon Seerf

senin mera uzak kalıyor bana, yürü yürü bitmiyor Smile yakında oraya gelicem zaten benim mera tatsız gece balık vardı biraz 21-30 - 23-30 arası kaldım ufak çapta çıktı tamamı denize iade edildi Smile
Bul
meteor yazdı:senin mera uzak kalıyor bana, yürü yürü bitmiyor Smile yakında oraya gelicem zaten benim mera tatsız gece balık vardı biraz 21-30 - 23-30 arası kaldım ufak çapta çıktı tamamı denize iade edildi Smile

Orhan abi o taraflar hep öyle, boşuna gitmemezlik yapmıyorum. En son aldığımız lüferle orda jibülemi yaptım Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Orhan abi o taraflar hep öyle, boşuna gitmemezlik yapmıyorum. En son aldığımız lüferle orda jibülemi yaptım Gulumse

geçenlerde biri gazı verdi bana, senin merada akşam üstü 3 kg istavrit almış, yemli atanlarda çok iri ispariler var dedi Smile

yakında gidelim Ruşan Erdemi de çağır buradan sevgili Serkan'a da çağrı yapıyorum beraber kaçalım Smile
Bul
meteor yazdı:geçenlerde biri gazı verdi bana, senin merada akşam üstü 3 kg istavrit almış, yemli atanlarda çok iri ispariler var dedi Smile

yakında gidelim Ruşan Erdemi de çağır buradan sevgili Serkan'a da çağrı yapıyorum beraber kaçalım Smile

Sen ne zaman müsait olursan haber ver abi ne zamandır toplanamadık zaten. Bu sene ispari görmedim benim merada (gerçi benden başka balık alanda görmedimBobo) iyi kötü bişeyler çıkıyor. Akşamları istavrit var ama diğer yerlere göre az çıkıyor ve belirli bölgeler balık yapıyor. Müsait olursanız sizi de bekleriz Ali abi.
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  istanbul boğazı kaya balığı 11 2,701 17-02-2013, 17:55
Son Yorum: kaya balığı
  İstanbul'da bu hafta sonu ne yapıyoruz? maxtar 13 3,395 21-03-2012, 17:51
Son Yorum: maxtar
  İstanbul Spin avına arkadaş aranıyor... maxtar 17 3,806 10-02-2012, 07:35
Son Yorum: maxtar
  Levek İçin En İyi Canlı Yem Hangisidir. nihatkr 16 4,651 23-08-2010, 17:43
Son Yorum: levend