Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
diğer forumlar hakkında
arkadaşlar kamil bey (kengin) ile aramızda yeni bir uygulama başlatmaya başladık.
kamil beyin teklifi ve önerisiyle sadece yönetici arkadaşlar bizim sitede ve bizim yöneticiler onların sitede imzamıza sitelerimizin linkini yazarak paylaşım yapacağız.
buradaki amaç ortak paylaşımlarda bulunmak ve bence potansiyel zararlıları forum ortamından uzak tutmaktır.
üyelerimize zaten diğer forumlarda yazmayın demedik asla diyemeyiz ve demeyizde.isteyen huzurlu oldugu yerde paylaşım yapabilir ancak lütfen diğer sitelerde bizim sitemizin linkini vermeyiniz.(sadece Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu sitesinde tanışma kısmında buradan geldiğinizi link olarak verebilirsiniz)
bu yeni uygulamayı başlatan kamil beye teşekkür ederiz.inşallah deneme olarak başlattıgımız bu uygulama faydalı olur ve tüm forumlara yayılır.böylelikle sesimizi daha fazla duyurur organizasyonlarda daha kalabalık olabilir eğlenceli ve bilgi dolu paylaşımlarımızı artırabiliriz.
her iki forumada hayırlı olsun.
Bul
Uygulamamız hayırlı olsun..
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar kamil bey (kengin) ile aramızda yeni bir uygulama başlatmaya başladık.
kamil beyin teklifi ve önerisiyle sadece yönetici arkadaşlar bizim sitede ve bizim yöneticiler onların sitede imzamıza sitelerimizin linkini yazarak paylaşım yapacağız.
buradaki amaç ortak paylaşımlarda bulunmak ve bence potansiyel zararlıları forum ortamından uzak tutmaktır.
üyelerimize zaten diğer forumlarda yazmayın demedik asla diyemeyiz ve demeyizde.isteyen huzurlu oldugu yerde paylaşım yapabilir ancak lütfen diğer sitelerde bizim sitemizin linkini vermeyiniz.
bu yeni uygulamayı başlatan kamil beye teşekkür ederiz.inşallah deneme olarak başlattıgımız bu uygulama faydalı olur ve tüm forumlara yayılır.böylelikle sesimizi daha fazla duyurur organizasyonlarda daha kalabalık olabilir eğlenceli ve bilgi dolu paylaşımlarımızı artırabiliriz.
her iki forumada hayırlı olsun.
tekrar hayırlısı olsun nihat bey.Alkis
siz dahil,modlarınız ve normal üyelerde kendini tanıtırken sitenin ismini yazabilir.hiçbir sakınca yok nihat bey.
ricam her konuya site ismi veya linki yazılmazsa iyi olur.reklam yapılıyor sanılabilir.zaten sizin ve diğer yetkili arkadaşların imza kısmında site ismi yazıcak.gelip katılmak isteyen,belkide burada huzur bulacak üyeler rahatlıkla buraya ulaşıcaktır.
amacımız birbirimizi rahatsız etmek,rahatsızlık duymak değil,mümkün olduğu kadar egomuzu yenerek;gelecek için güzel birşeyler yapmaya çalışmaktır.

umarım üye/reyting kaybetme korkusu olmadan diğer forumlarda yavaş yavaş bu uygulamaya katılır.en azından denemiş oluruz.olmuyorsada birbirimize olan saygımızla eski halimize döneriz.
önemli olan birbirimize,doğaya saygı duyarak hareket etmek.ayrı forumlarda olmak bizleri birbirinden ayırmaz.hepimiz güzel hobimiz ve geleceğimiz için çaba gösteriyoruz.
çok yazıyorum biliyorum.Hehe
bazen çenem düşüyor dostlar.Siyirdim

hepinize rastgelsin.Gulumse
Bul
hayırlı olsun..AlkisAlkis
Bul
hayırlı olsun her iki site içindee .Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
insallah hayirlisi olur iki site icinde ve yayilarak basarili bir uyguluma olur
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hayırlı olsunda,ben bu uygulamanın getirisini anlayamadım.? Mahcup
(o o)
Bul
değişik......hayırlısı olsun efendim.76
Bul
muratcoskun yazdı:hayırlı olsunda,ben bu uygulamanın getirisini anlayamadım.? Mahcup

murat bey birçok siteye üyesiniz.farklı fikirler çıkınca hoşuma gidiyor.
müsadenizle fikrinizi almak istiyorum.
sizce götürüsü ne olabilir.
yani iki site ne kaybedebilir.?
Bul
muratcoskun yazdı:hayırlı olsunda,ben bu uygulamanın getirisini anlayamadım.? Mahcup

hiçbirşey olmasa bile arkadaş çevremiz artıyor bana buda yeter,bu siteden birçok arkadaşım var o sitedende olursa ne mutlu bana..
ayrıca ortak hareket ederek 2 el olur sesi daha fazla çıkartabiliriz.
zararının olacağını düşünmüyorum eğer olursa denedik olmadı der eskisi gibi her iki tarafda devam eder..Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  server ödemeleri hakkında. LeVrEkCi 30 2,678 07-10-2016, 16:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  logo çalışmaları ve seçimleri hakkında LeVrEkCi 7 1,607 17-04-2012, 10:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  yeni uygulama hakkında LeVrEkCi 67 5,506 14-04-2012, 09:43
Son Yorum: örümcekadam
  ***yoklama konuları hakkında*** LeVrEkCi 0 834 11-04-2012, 12:45
Son Yorum: LeVrEkCi
  Önemli Turanköy Hakkında HAŞİM77 33 5,363 13-02-2012, 17:18