Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevre temizliği
Abilerim bu resim internette dolaşırken gördüm çok kötü etkilendim sizlerle paylaşmak istedim

[Resim: 599349_406172169435112_107738080_n.jpg]
Bul
al işte yaa bundan etkilenilmezmi..arif bunu yayabildiğimiz kadar yayalım kardeşim...bunu gören yere çöp atarsa hayvandır zaten.
Bul
Teşekkürler ArifAlkisAlkisAlkis Portakal kabuğuna şaşırmadım dersem yalan olur. Çözünmesi tabii ki zaman alıyor. Tabii ki atılsın demiyorum ama Doğal işte. PET ŞİŞE en çok atılanlar arasındaRolleyes
Bul
teşekkürler arifcim.bu konuyu anasınıfından başlayıp çocuklarımızı bilinçlendirirsek belki dünyamızı kurtarabiliriz.her suya girişimde çuvalla pislik topluyorum etraftakilerin şaşkın bakışları arasında.ne yapıyor bu ihtiyar.kimsenin umurunda değil.Hadiordan
Bul
Özellikle petrolden elde edilen malzemelerin doğada çözülmesi nerdeyse imkansız gibiHadiordanbu konuyu hep gündemde tutmalıyızGulumse
Bornova - izmir
Bul
Nedir bu canlıların insan oğlundan çektiği plastiği ,sakızı,ziraii ilaç kalıntıları daha niceleri.HadiordanHadiordanSnifsinf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Denizlerimize atılan çöplerin vede biz balıkçıların av dönüşü kesinlikle çöplerimizi toplamamız olacaktır..Yazıkkk..Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
teşekkürler arif.
gerçekten kendi sonumuzu hazırlıyoruz ama hala neden görmüyor insanlar anlamıyorum.
gelecek nesilller ve tüm canlılar için dünyamızı koruyalım ve bu gibi paylaşımlarımı her zaman paylaşalım.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Çok yerinde bir paylaşım...

ANTALYA da gittigim meralarda buna o kadar çok denk geliyorumki elimden geldigi kadar topluyorum... ERCAN abini dedigi gibi en çokta pet şişeler ülkemizin doğal güzelliklerini kendi ellerimizle yok ediyoruz tebrikler ARİF kardeşim böyle bir konuda duyarlılık gösterdigin için...
Bul
yycolak yazdı:teşekkürler arifcim.bu konuyu anasınıfından başlayıp çocuklarımızı bilinçlendirirsek belki dünyamızı kurtarabiliriz.her suya girişimde çuvalla pislik topluyorum etraftakilerin şaşkın bakışları arasında.ne yapıyor bu ihtiyar.kimsenin umurunda değil.Hadiordan
çok doğru abi devletimizin bu konuya değinmesi gerekiyor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gönüllü Çevre Kuruluşları LeVrEkCi 6 4,113 02-12-2006, 00:00
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi