Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
göksen hoca ve bebegi
abiler ve akadaşlar hepinize teşekürler saolun.nihat abi çocuğun doğumunu yanlış yazmış daha yenile 1,5 aylık oldu. o yüzen pek fırsat bulup yazamıyorum
artık ben de artık bende oralara geliyorum organizasyonlarda ben de varım .sakayaya tayinim çıktı.inşallah ben de bol bol resimler yollayacağım hepinize saygı ve segiler.
Bul
gel tabı dostum ozlettın kendını
GÖKSEN yazdı:abiler ve akadaşlar hepinize teşekürler saolun.nihat abi çocuğun doğumunu yanlış yazmış daha yenile  1,5 aylık oldu. o yüzen pek fırsat bulup yazamıyorum
artık ben de artık bende oralara geliyorum organizasyonlarda ben de varım .sakayaya tayinim çıktı.inşallah ben de bol bol resimler yollayacağım hepinize saygı ve segiler.

göksen hayırlı olsun diyelim tayın işini artık yaklastın biraz daha denizeBobo
Bul
GÖKSEN yazdı:abiler ve akadaşlar hepinize teşekürler saolun.nihat abi çocuğun doğumunu yanlış yazmış daha yenile  1,5 aylık oldu. o yüzen pek fırsat bulup yazamıyorum

Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün inşallah Göksen Hocam. Tayininde hayırlı olsun. Bize epey yaklaşmışsın. Hatta komşu oluyoruz. Görüşmek dileğiyle.
Bul
yeni yerin hayırlı olsun göksen.
Bul
hepinize teşekkür ediyorum .cevaplarıda geç yazıyorum üzgünüm.inşallah yakın zamanda daha aktif olurum görüşmek üzere.hepinize bol balıklar.
Bul
Göksen Hocam ömürlü olsun. Allâh analı babalı büyütsün.
Bul
göksen hocam,allah analı babalı,büyütsün darısı başımıza işallah Smile
Bul
Kusura bakmayın geç oldu ama!!
Allah sağlıklı ve mutlu bir ömür versin çocuklarınıza da sizede!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  abazya (50) - GÖKSEN (32)-eLaLeMBiaLeM(30)-KüçükBalıkçı95 (14) - Lakerda 14 2,743 25-09-2009, 11:57
Son Yorum: istavrit
  doğum günün kutlu olsun göksen. AFALA 19 3,022 19-09-2007, 21:52
Son Yorum: redsniper

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi