Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Havuzdan kaçanlar
Barajda alabalık çiftliğinde kaçanlar oltalara takıldıGulumse
Sezonun açıldığı bugün arkadaşların yüzü güldü,işte göl kamışı ve şamandralı takımla çıkanlarGulumse

[Resim: 33mag02.jpg]

[Resim: a82gg.jpg]
Bul
ŞabanAlkisAlkisTebrikler kardeşim sezonu oldukça keyifli açmışsınız Daha bereketli ve keyifli avlara İnşallah76 Afiyet olsun76
Bul
ALTAYLI yazdı:ŞabanAlkisAlkisTebrikler kardeşim sezonu oldukça keyifli açmışsınız Daha bereketli ve keyifli avlara İnşallah76 Afiyet olsun76

Abi ben daha açmadım nasipse çarşambayaGulumse
Arkadaşlar çıkarmış paylaşayım dedimGulumseBen sadece takımlarını bağlayıveriyom
Teşekkürler
Bul
çılgınbalıkçı yazdı:Abi ben daha açmadım nasipse çarşambayaGulumse
Arkadaşlar çıkarmış paylaşayım dedimGulumseBen sadece takımlarını bağlayıveriyom
Teşekkürler
Bu durumda sana ceza veriyorum ve trofe bekliyorummmmSmile76
Bul
Şaban abi öncelikle bu sezonu açmayı bekleyen arkadaşlarına Seerf ve sana binlerce kez teşekkür ediyorum AlkisAlkis
Senin tuttuğun muhteşem paylaşımlarını merakla bekliyorum Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
şaban arkadaşlarını tebrik ederim,paylaşım için teşşekkürler,ğüzel trofelerle sıra sana gelek,güzel haberlerini bekliyoruz.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
ALTAYLI yazdı:Bu durumda sana ceza veriyorum ve trofe bekliyorummmmSmile76

Tamam abiGulumse

MaVrUşGiL yazdı:Şaban abi öncelikle bu sezonu açmayı bekleyen arkadaşlarına Seerf ve sana binlerce kez teşekkür ediyorum AlkisAlkis
Senin tuttuğun muhteşem paylaşımlarını merakla bekliyorum Smile

Şimdi balık yumurtadan çıktı kıyılayacak 10 -15 güniçinde ozaman saldırı yapacamGulumse

aahmet yazdı:şaban arkadaşlarını tebrik ederim,paylaşım için teşşekkürler,ğüzel trofelerle sıra sana gelek,güzel haberlerini bekliyoruz.

Teşekkürler,en yakın zamanda olcak inşallahGulumse
Bul
Tebrikler ,arkadaşların güzel açılış yapmışlar hemşerim 76 çarşamba gününde de sanada rastgele 76
Bul
Kacan balik buyuk olurmusGulumseArkadaslarinda kacamamislar paylasim icin tesekkurler...
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler ,arkadaşların güzel açılış yapmışlar hemşerim 76 çarşamba gününde de sanada rastgele 76

YaKaMoZ yazdı:Kacan balik buyuk olurmusGulumseArkadaslarinda kacamamislar paylasim icin tesekkurler...

Teşekkürler ,sizlerede rastgelsinGulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi