Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatil maceram
14-19 mayıs arası bodrum torbada club voyage tesisinde 3 aile tatil yaptık.ta aralık ayında erken rezervasyon yaptırdığımız aldığımız hizmete karşın bize oldukca uyguna geldi bu tatil.tatilcilerin tamamına yakını yabancı ailelerden oluşuyordu,bu yüzden en ufak bir sorunla karşılaşmadan keyifle geçti günlerimiz,bu tesisi herkese ısrarla tavsiye ederim.balık restorantta lagos,dil,kalamar ve levrek yedim sadece bir akşamda,gerisini siz düşünün artık,e bu kadar reklam yeter sanırım Smile
gelelim konumuza:
maskeyle ilk daldığımda altımda yüzen balık çeşidini ve büyüklüklerini görünce abime şöyle dedim:
abi hiç kimseye söyleme çünkü hiç kimse inanmaz Smile
altımda kiloluk çupra,mırmır,kefaller,sarpalar ve levrekler geziniyordu..bu tesisin sularında güvende oldukları için insandan kaçmıyorlardı üstelik.kocaman balıklarla yüzmek ne kadar hoş bir duygu..
bir akşam kafaladığımız bazı çocuklar bize tuzlanmış tavuk eti getirdiler,sonuç yine fotolarda Smile
millet diskoda,barlarda,biz iskelede Smile
elbiselerimi giyip zıpkınla dalmaya karar verdim.abim bir tarafa,ben diğer tarafa iskelelerin altını yoklayacaktık.zıpkınım yeni,ben acemi olunca iyi bir sonuç elde edemedim,şöyle ki:
5 adet balık vurdum.ikisi bir kilonun üstünde çupra,bir tane 2 kilo civarı levrek,2 adet de kefal.ama sadece kefallerden bir tanesi şişte kaldı,diğerleri şişten kurtuldular.meğerse yeni alınan zıpkının kelebeği kargaburunla hafiften dışa doğru bükülmezse balıklar bu şekilde şişten kurtuluyormuş.ben yaralanan balıklara üzüldüm başka bir şey değil,yoksa onlarla fotoğraf çektirmek nasip olsaydı çok daha hoş olacaktı ama neyse,nasip,bu da bir tecrübe oldu işte..
artık önümüzdeki ay kalan iznimi sarosda kullanmayı düşünüyorum,kısmette ne çıkarsa hepsini fotoğraflayacağım..herkese sevgi ve selamlarımla..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
fotoların devamı..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Rıfat işte tatitilin tadı böyle çıkar dedirten paylaşım için seniAlkisAlkisyor tebrik ediyorum. Orada ben de tatil ve av yaptım gerçekten çok keyifliydi. Zaten senin fotolar söze gerek bırakmıyor. Afiyetle. Allah içinize sindirsin76
Bul
Ooov balıklar çok güzel.işte şimdi bu tatil unutulmaz.
tatil ve balık ikisi bir arada.AlkisAlkis
ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Böyle tatile can kurban eğlence,balık hepsi bir arada süper olmuş rıfatAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
daha ne olsun be rıfat harika olmuş Alkis
Bul
Rıfat kardeşim yine her zamanki gibi kıskandıracak nitelikte Alkis on numara balıklar almışsın AlkisSeerf böyle bir tatilde böyle gzelikleri yaşamışsın ya dahada bir şey demiyorum AlkisSeerfAlkis

Gece olta gündüz zıpkınla yani tek kelime ile muteşemsin Alkis tebrikler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
rıfat tatil ve balık birlikte olunca tatilin güzeliğini çok güzel bir şekilde çıkarmısın,bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Tebrikler Rıfat Alkis bu tam tatil olmuş Alkis saroz tatilinde de bol avlar dilerim , rastgele Seerf
Bul
Yillik izinde yilin yorgunlugunu av yaparak atmak cok guzel daha ne olsun tebrikler RIFAT AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1 Buçuk saatlik kefal avı maceram SpinAvcısı 27 4,148 25-08-2013, 20:12
Son Yorum: Cahit Acun
  Urladaki Maceram :) SpinAvcısı 18 2,753 03-12-2012, 10:30
Son Yorum: tepeli35
  marmaris selimiye tatil bitti bucalıfikret 85 11,115 29-01-2012, 19:52
Son Yorum: yycolak
  Tatil Balıksız sayılır. SerenaY66 23 3,372 31-07-2011, 22:03
Son Yorum: ALTAYLI
  Tatil dönüşü balıkçılığım mariner8 24 4,052 26-07-2010, 15:02