Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni
BALIK and OZAN yazdı:cengiz abi geçen kış eceabat kilitbahire gitmiştik...abi orası süper bir yer..aslında orası süper bir yer...yalnız araç girmiyor...yaklaşık 1 saat yürüyosun...ama böyle yerler çoktur oralarda..gideceğimiz yer şöyle pek insan ayağı değmemiş bir yer olsa..senin bildiğin böyle kayalık mekanlar vardır...gizemli yerler...bu tür yerlerde herzaman balık vardır..

eskalaltı var galiba ama orası narlıya uzak mudanyadan gidiyor...
Bul
bende yeni geldim.ama geç kaldım galiba.muhabbet yapılmış bitmiş bile.şimdi nerde yapacaksınız.
Bul
afala yazdı:
yalova tatar yazdı:cevapları okumaktan 10 sayfa sıkıldım direk cevap yazdım

konuyu actım herkez basladı yazmaya simdi kesıldı daha
ibrahim abi yok ortada fıkrını sorcaktık ama Bobo

Geldim Cengiz.Ben her yere varım.
Bul
BALIK and OZAN yazdı:cengiz abi geçen kış eceabat kilitbahire gitmiştik...abi orası süper bir yer..aslında orası süper bir yer...yalnız araç girmiyor...yaklaşık 1 saat yürüyosun...ama böyle yerler çoktur oralarda..gideceğimiz yer şöyle pek insan ayağı değmemiş bir yer olsa..senin bildiğin böyle kayalık mekanlar vardır...gizemli yerler...bu tür yerlerde herzaman balık vardır..

Eceabat'ın arkasında,sarozda Anafartalar tarafında kemikli burnu vardır. Sinarit,karagöz falan yapar. o burunun yakınında 1.5 metrelik müreni zıpkınla vurmuşlar kıyıya çıkardılar,bir çam dalını uzattılar saldırdı ve ısırdı.Çocuk dalı kaldırdı,balık yerden kesildi hala dalı bırakmadı.Yine aynı çocuk bi balık vurdu,zıpkını çıkartamıyordu,Zipkını elleyinçe elektrik çarpıyordu.O neydi bilmiyorum.
Bul
Aptalkafam BoboBoboBobo
Bul
valla o saatte uykudaydım.bilseydim.saati ayarlar internete girerdim.ama o saattede in cin top atar ya.siz nasıl olduda sitede buluştunuz.
Bul
Diziyi bitirip,erken yattım Ali.Normalde epey geç yatarım ama dün akşam öyle oldu.
Bul
      Tamam ali. Bals
Bul
allah muhabbetinizi artırswın konu nezaman 160 mesaja gelmiş helal valla hepsini okuyacak vaktim olmadıgından ilk 20 cevaba bakarak yazıyorum uzun tirajlı organizasyon yaparız ama onun için baya bi organize olmak lazım zamanı çok iyi ayarlamak lazım çadır hiç olmazsa herkes kendi ufak bir çadır getirir tekne işi zor bikaç tekne bir yerde toplamak işi karıştırır ama kenardan çok zevkli olmuştu yine olur hele 1 gece kalmalı müthiş güzel olur yalova uygun orta yer gibi görünüyor yalova gurubu bi bilgi verir bizlere çadır kurup balık tutabilecegimiz mangal yakıp yiyip içecegiiz yerler vardır elbet.
ama gecen seferki 1. organizasyon gibi yakınlarda gecelik muhabbetler ayarlamamız lazım ben bi 4-5 gün daha reisle ilgilenip durumumu belli edecegim istanbul içi yerlerde toplanıp muhabbet edip balık tutalım ama bu sefer daha teşkilatlı olalım derim ben mangal muhabbeti güzel olmuştu .
başta yazdıgım gibi konuyu 20 mesaj okuyarak katıldım digerleri okurum bi ara 10 gündür işlerden kopuk oldugumdan yogunluk yaşıyorum birkaç güne tam teşkilat buradayım herdaim Smile)
Bul
konunun tamamını okudum 2-3 yola gitmiş konu 1.si gece kalmalı organizasyon bunun için tarih belirleyelim mümkün olanı yapalım çadırlı mangallı bana 1 gece uyar istanbula çok uzak olmaması lazım temmuz iyi gibi görünüyor.
2.yol istanbul balık organizasyonu 2 bu kolay ben bir hafta takılamam 1 hafta sonra başlayalım organizasyona.
3.sü tekne ile avcılık obence zor narlıda 2-3 tekneye toplansak zor hem mangal olmayacak hem havaya baglı kalacagız sagdan soldan oraya tekne getirmek sakat iş en iyisi herkes kendi çevresinde yapsın 3-5 kişi torik,karagöz,eşkina organizasyonları takılsın.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni sitemiz açildi M.B PETSHOP 18 2,828 25-09-2013, 10:16
Son Yorum: M.B PETSHOP
  Yenİ Sİtemİz LeVrEkCi 52 8,895 27-08-2012, 14:57
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  yeni uygulama hakkında LeVrEkCi 67 5,507 14-04-2012, 09:43
Son Yorum: örümcekadam
  yeni uygulama duyurusu... LeVrEkCi 18 2,604 18-02-2012, 14:14
Son Yorum: ufuktan26
  BTK'nın yeni kanunu 22 Ağustosta Yürürlükte... hasansenturk72 11 3,150 04-05-2011, 22:05
Son Yorum: yalova tatar
  yeni uygulama LeVrEkCi 23 3,386 30-05-2010, 00:37
Son Yorum: yycolak
  yeni cep numaram fish or die 16 3,081 19-02-2010, 13:00
Son Yorum: fish or die
  yeni bölümler LeVrEkCi 25 3,699 27-12-2009, 15:20
Son Yorum: Can ARSLAN
  yeni bir organizasyon yycolak 67 6,768 13-10-2009, 23:46
Son Yorum: deniz aşığı
  Yeni sezon hayırlı olsun yycolak 23 3,708 18-06-2009, 23:30
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü: