Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni
ahmedow yazdı:abiler tabi ki bişeyler yapılsın geçen sefer eşkinaya gelememiştim kısmet olursa bu sefer kaçırmam,,zaten cuma günü yeni işime başlıcam nasip olursa maddi yönden rahatlarım ve rahatlıkla katılabilirimm,,,,bide tatlı su için bişeyler planlansaa 30 hazirandan sonra ne güzel olur vallaa,,tatlı su içinde düzenleyelim diyenler olursa seve seve bildiğim güzel yerler var yardım cı olurum her konuda,,,abi bende 3 tane çadır var 2. 2 kişilik 1 tanesi 10 kişi alırrr,,,her türllü malzeme mevcut,,,,saygılar

gurhan bütün siteye getecek cadırda bulduk baksana...
Bul
Harun yazdı:
baba martı yazdı:ya ozanla beraber nöbetçiyiz bu akşam ama onuda göremredik

yücel deniz yakındaysa bi bak balıktutmaya gitmistir heheheBobo

BoboBoboBobogeçen cumartesi kadıköy arıtmana,ın orada denize girmiş karpuz kabuğunu denizde gördüya BoboBobo
ahmedow yazdı:abiler tabi ki bişeyler yapılsın geçen sefer eşkinaya gelememiştim kısmet olursa bu sefer kaçırmam,,zaten cuma günü yeni işime başlıcam nasip olursa maddi yönden rahatlarım ve rahatlıkla katılabilirimm,,,,bide tatlı su için bişeyler planlansaa 30 hazirandan sonra ne güzel olur vallaa,,tatlı su içinde düzenleyelim diyenler olursa seve seve bildiğim güzel yerler var yardım cı olurum her konuda,,,abi bende 3 tane çadır var 2. 2 kişilik 1 tanesi 10 kişi alırrr,,,her türllü malzeme mevcut,,,,saygılar

ahmet süper
bu iş bayagı heyecanlı olmaya başladı
Bul
baba martı yazdı:
Harun yazdı:
baba martı yazdı:ya ozanla beraber nöbetçiyiz bu akşam  ama onuda göremredik

yücel deniz yakındaysa bi bak balıktutmaya gitmistir heheheBobo

BoboBoboBobogeçen cumartesi kadıköy arıtmana,ın orada denize girmiş karpuz kabuğunu denizde gördüya BoboBobo

hava cok sıcak gene aynı seyi yapmasın orası biraz sakat arıtmanın yanı cok kötüBoboBobo
Bul
afala yazdı:

gurhan bütün siteye getecek cadırda bulduk baksana...

BoboBobocengiz abi bütün siteye kadar değil bütün orduya yetecek gibi görünüyoHeheheHehehe
Çadır işi tamam olur tekneleri de çözersek offf Smile
Bul
harun gecen sene baksana volı ile aldıyımız balıklar
Bul
GURHAN yazdı:Çadır işi tamam olur tekneleri de çözersek offf Smile

kolay iş o gurhan merak etme bir sekılde cözeriz...
Bul
afala yazdı:harun gecen sene baksana volı ile aldıyımız balıklar

AlkisAlkis reis maaşallah nebunlar palamut galiba
BoboBobo reis balıklar süper desene yanımıza kraker almamıza gerek yok bellimi olur balık yapmaz falan birde gürhanın krizi tutarsa vay halimizeBoboBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni sitemiz açildi M.B PETSHOP 18 2,828 25-09-2013, 10:16
Son Yorum: M.B PETSHOP
  Yenİ Sİtemİz LeVrEkCi 52 8,895 27-08-2012, 14:57
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  yeni uygulama hakkında LeVrEkCi 67 5,507 14-04-2012, 09:43
Son Yorum: örümcekadam
  yeni uygulama duyurusu... LeVrEkCi 18 2,604 18-02-2012, 14:14
Son Yorum: ufuktan26
  BTK'nın yeni kanunu 22 Ağustosta Yürürlükte... hasansenturk72 11 3,150 04-05-2011, 22:05
Son Yorum: yalova tatar
  yeni uygulama LeVrEkCi 23 3,386 30-05-2010, 00:37
Son Yorum: yycolak
  yeni cep numaram fish or die 16 3,081 19-02-2010, 13:00
Son Yorum: fish or die
  yeni bölümler LeVrEkCi 25 3,699 27-12-2009, 15:20
Son Yorum: Can ARSLAN
  yeni bir organizasyon yycolak 67 6,768 13-10-2009, 23:46
Son Yorum: deniz aşığı
  Yeni sezon hayırlı olsun yycolak 23 3,708 18-06-2009, 23:30
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü: