Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arnavutköy balık bayramı..
Merhaba dostlar..

Bugün izinli olmam dolayısıyla balığa çıkayım dedim.. sabah erkenden beşiktaşa gittim ve atçek yapmaya başladım, ancak 2 saatte 2 balık yakalayınca burdan hayır yok dedim ve doğru arnavutköyün yolunu tuttum.. oraya gittimde 2li 3lü istavrit çekiyorlardı.. gözlerim parladı ve hemen kamışı açtım, ucuna en fiyakalısından bir takım taktım, 125 gr kurşunla salladım gitti.. önceleri boş çektim (yerin yabancısıydım) sonra alıştım ve başladım istavritleri çekmeye.. keyfim yerine gelmişti, takım değiştirdim 140 gr kurşunla daha ileriye attım ve o da ne.. uzunca bir aradan sonra bu sezon ilk kez 5'li çektim Alkis sonraları yine 3-4-5 derken bir de baktım kovam neredeyse dolmuş.. keşke büyük kovamı alsaymışım Siyirdim
Günün en sinir bozan olayı kıyıyı adeta yalarcasına geçen tur motorlarının adeta zevkle ve inatla misinaları kesip takımları almasıydı.. Rolleyes 2-3 kez misina kestirince bir de baktım ki makinedeki misinanın nerdeyse yarısı gitmiş.. kaptan bozuntularına sülale boyu selam göndermeyi ihmal etmedim tabi.. günün en bomba olayı da oradan geçen bir kadının kovadaki istavritlere bakarak "ya bu mezgitler bizim oranın mezgitlerine hiç benzemiyor" demesiydi HappySiyirdim
Evet balık boğazda başlamıştır dostlar.. hem de öyle çok uzaklarda değil, akşama doğru balığı adeta burnumuzun dibinden alıyorduk, o derece kıyılamıştı, uzak atmaya bile gerek kalmadı yani.. hadi hayırlı olsun.. ayrılırken kovamda 2 kg civarı güzel boylarda istavrit vardı.. aman dikkat edin güneş fena yakıyor, ben çok kötü yandım hem de amele usulü Siyirdim
biraz da görüntü..
[YOUTUBE]DtxRDRqQMTY[/YOUTUBE]
[Resim: 53u14.jpg]
[Resim: 53u1s.jpg]
[Resim: 53u2b.jpg]
[Resim: 53u37.jpg]
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Berkan bunlar ne güzel MEZGİT'lermişHappyöyle. Olsun varsın abisi76 Süper olmuş tebrik ederimAlkisAlkis İyiki mekan değişikliğine gitmişsin harika bir paylaşım oldu76
Bul
Berkan abi Smile hayırlı vede uğurlu olsun Alkis açılışı çok güzel yapmışsın AlkisSeerfAlkis daha iri ve bollarına Seerf

Bu arada Beşiktaş - Arnavutköy?? Abi sen karşıda (anadoluda) oturmuyormuydun?
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
berkan eline sağlık maşallah cam gibi parlıyorlar aviyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
ALTAYLI yazdı:Berkan bunlar ne güzel MEZGİT'Gulumselermiş öyle. Olsun varsın abisi Süper olmuş tebrik ederimAlkis İyiki mekan değişikliğine gitmişsin harika bir paylaşım oldu76
sağol Ercan abi, boğazın her yerinde olta atmak niyetindeyim, şu ana kadar avrupa ve asya tarafında birçok yerde av yaptım, değişiklik güzel ve heyecanlı oluyor Seerf
MaVrUşGiL yazdı:Berkan abi hayırlı vede uğurlu olsun Alkis açılışı çok güzel yapmışsın AlkisSeerf daha iri ve bollarına Seerf
Bu arada Beşiktaş - Arnavutköy?? Abi sen karşıda (anadoluda) oturmuyormuydun?
Sağol Serkan, inşallah diyelim herkes nasibini alsın.. yukarıda da değindiğim gibi bir İstanbul'lu olarak boğazda olta atmadığım yer kalmasın istiyorum Gulumse bir de bu aralar anadolu tarafı biraz verimsiz, balık iyice içeri girsin kanlıca kandilli kuleli avlarımız olacak inşallah Seerf
Bul
Bereketli afiyet olsun BerkanSeerfbugün bende şöyle takılayım dedim kollarımın halini sormaHappysanada geçmiş olsun.
Bornova - izmir
Bul
bucalıfikret yazdı:berkan eline sağlık maşallah cam gibi parlıyorlar aviyet olsun rast gele.AlkisSeerf

Eyvallah Fikret abi sağol.. bugün gerçekten çok keyif aldım, iyi ki gitmişim.. çok daha iyileri sizlerin olsun Seerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Bereketli afiyet olsun BerkanSeerfbugün bende şöyle takılayım dedim kollarımın halini sormaHappysanada geçmiş olsun.

Sorma abi, hele yüksek akıntıda 140-150 gramlarla çalışınca saatler sonra acısı çıkıyor, body yapmış gibi oluyorum Siyirdim Allahtan kamış ve makinem hafif, ordan dengeliyorum biraz.. çok teşekkür ediyorum.. Seerf
Bul
bereketli olsun berkan bu haber iyi oldu demekki balık için sabahları erken kalkmaya başlamalıyız,dünde bebekte rapalayla sarıkanat alıyorlardı.rastgele Alkis
Bul
Berkan abi afiyet olsun
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,591 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,473 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 45,158 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  iftarda balık yalova tatar 13 2,260 07-08-2015, 13:01
Son Yorum: bucalıfikret
  tüm balık dostlarına selamlar.. serdal76 10 1,740 06-12-2014, 12:32
Son Yorum: bucalıfikret
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,545 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  Buyuk tekne ile buyuk balik mi tutulur? Albatros-gr 19 3,466 29-08-2014, 17:23
Son Yorum: tahsinmersin
  13/01/2014 balık avı BALIK and OZAN 20 2,716 20-01-2014, 19:49
Son Yorum: doktor
  Galata köprüsü balik avi 12/12/2013 BALIK and OZAN 19 4,139 31-12-2013, 00:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  maydanozun kıyısındada balık varmış. yycolak 70 6,710 29-04-2013, 08:09
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi