Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yazlik olarak kullandiğimiz yayla evini ziyaretimiz
murat ne güzel bir yer emeklilik için doğal bir ortamda yaşamayı kim istemez.bu güzel görüntüler için ellerine sağlık.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
yalova tatar yazdı:murat beğenilmes mi ya havası kokusu yeter oraların bide dere varsa orda oltayı atcan beklicen.SeerfAlkis
Dere var erden abi alabalik var ...
ALTAYLI yazdı:KAŞ-KALKAN-GÖDENE'de 80'li yılların ortalarında 1 er gün yaşamışlığım var. Böyle güzel yayla evinde sadece SERİK'te oldum. Yörük arkadaşlar edinmiştim. Murat İnşallah bir gün orada keçi sütü içeriz be abisi76
Insallah abi ne demek...
aahmet yazdı:murat ne güzel bir yer emeklilik için doğal bir ortamda yaşamayı kim istemez.bu güzel görüntüler için ellerine sağlık.
Tesekkurler abi...
Bul
İnsan böyle yerlerde yaşlanmaz herhalde Gulumse
Hayatın streslerinden biraz olsun arınmak için böyle fırsatları kaçırmamak lazım.
Havasını solumak suyunu içmek bile büyük terapi..İlk fotoda pencerede asılı olanları çözemedim,kürk mü onlar ?
Bul
Bu güzel paylaşıma teşekkürler murat her şey doğal. AlkisBirde antalyada yediğim keçi eti kadar lezzetli et görmedim.Bobo
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
paylaşım için teşekkürler murat valla çok hoşuma gitti arada böyle kaçamak yapmak lazım o sevimli hayvanlara dokunmak bile insanı rahatlatır ne güzel dağa ile başbaşa bir yaşam.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Lakerda yazdı:İnsan böyle yerlerde yaşlanmaz herhalde Gulumse
Hayatın streslerinden biraz olsun arınmak için böyle fırsatları kaçırmamak lazım.
Havasını solumak suyunu içmek bile büyük terapi..İlk fotoda pencerede asılı olanları çözemedim,kürk mü onlar ?
MEHMET abicim kurk degil yag tenekesini tahtanin udtune cakmislar sanirim curumesini engellemek icinSmile
HAŞİM77 yazdı:Bu güzel paylaşıma teşekkürler murat her şey doğal. AlkisBirde antalyada yediğim keçi eti kadar lezzetli et görmedim.Bobo

Rica ederim HASIM abi evet lezzetlidir abi oldukca...
Bul
bahriyeli yazdı:paylaşım için teşekkürler murat valla çok hoşuma gitti arada böyle kaçamak yapmak lazım o sevimli hayvanlara dokunmak bile insanı rahatlatır ne güzel dağa ile başbaşa bir yaşam.AlkisAlkisAlkis

Rica ederim ISMAIL abi...
Bul
çok güzel bir yer murat resimler için teşekkürler.yazın gerçekten güzel olur oralar serin serin temiz hava.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
harika fotograflar.. otantik.. naturel.. Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
güzel paylaşım için teşekkürler
[Resim: 4hg03.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ağlasun deresinden güzel iki görüntü nasipse bu pazar Burdur ekibi olarak oradayız yusufburdur 30 6,036 17-02-2009, 01:27
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi