21-04-2012, 00:04
palamut çaparisi gibi atmışlar :: faruk bidaha ava giderken tedbirli gitsin
ALOO
ALOO

*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
YA SEV YA TERKET
Ibretlik derin su avi !!.
|
21-04-2012, 00:04
palamut çaparisi gibi atmışlar :: faruk bidaha ava giderken tedbirli gitsin
ALOO ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
21-04-2012, 22:02
Rauf abi paylaşım için teşekkürler, galiba Yunan tarafı, demekki Yunanistan da balıkcılık sirkülerinde limitler, bizimkilerden çok fazla, ben normal karşıladım, her Ülke nin kendine göre limitleri vardır.
O teknede ben olsan o adamı döverdim, çapariyi çok karıştırdı. çapari fosforlu.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]()
22-04-2012, 07:57
polat_can yazdı:Bunlar bugünü düşünüp yarını düşünmeyenler! yarın öbür gün balık tutamadıklarında görürüm ben onlarıBeter olsunlar. aahmet yazdı:rauf ağbi bunlar biraz değil iyice abartmışlar buzlarına kadar hazırlıklı gelmişler,sürkiler farklı galiba.Sanırım öyle. bucalıfikret yazdı:yakında balıkları resimde görmeye başlarlar.::merada zenginmiş.Buradaki gibi cok yamyam!yok herhalde. turna yazdı:Rauf abi paylaşım için teşekkürler, galiba Yunan tarafı, demekki Yunanistan da balıkcılık sirkülerinde limitler, bizimkilerden çok fazla, ben normal karşıladım, her Ülke nin kendine göre limitleri vardır.Evet dostum adasm capari gibi yemli takım yapmış pes dsoğrusu.
23-04-2012, 15:23
Balon balıkları oraya henüz ulaşmamış,ulaştıklarında yakalayamayacaklar,
![]()
24-04-2012, 07:55
ADALYA yazdı:Balon balıkları oraya henüz ulaşmamış,ulaştıklarında yakalayamayacaklar,Etem kardeşim maalesef balon balıkları 100 metreden daha derinlerde bulunmuyor bulunamıyor ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|