Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ibretlik derin su avi !!.
palamut çaparisi gibi atmışlar :: faruk bidaha ava giderken tedbirli gitsin

ALOO Happy
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Rauf abi paylaşım için teşekkürler, galiba Yunan tarafı, demekki Yunanistan da balıkcılık sirkülerinde limitler, bizimkilerden çok fazla, ben normal karşıladım, her Ülke nin kendine göre limitleri vardır.

O teknede ben olsan o adamı döverdim, çapariyi çok karıştırdı. çapari fosforlu.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
polat_can yazdı:Bunlar bugünü düşünüp yarını düşünmeyenler! yarın öbür gün balık tutamadıklarında görürüm ben onları
Beter olsunlar.

aahmet yazdı:rauf ağbi bunlar biraz değil iyice abartmışlar buzlarına kadar hazırlıklı gelmişler,sürkiler farklı galiba.
Sanırım öyle.

bucalıfikret yazdı:yakında balıkları resimde görmeye başlarlar.::merada zenginmiş.
Buradaki gibi cok yamyam!yok herhalde.

turna yazdı:Rauf abi paylaşım için teşekkürler, galiba Yunan tarafı, demekki Yunanistan da balıkcılık sirkülerinde limitler, bizimkilerden çok fazla, ben normal karşıladım, her Ülke nin kendine göre limitleri vardır.

O teknede ben olsan o adamı döverdim, çapariyi çok karıştırdı. çapari fosforlu.
Evet dostum adasm capari gibi yemli takım yapmış pes dsoğrusu.
Balon balıkları oraya henüz ulaşmamış,ulaştıklarında yakalayamayacaklar,Rolleyes
Bul
ADALYA yazdı:Balon balıkları oraya henüz ulaşmamış,ulaştıklarında yakalayamayacaklar,Rolleyes
Etem kardeşim maalesef balon balıkları 100 metreden daha derinlerde bulunmuyor bulunamıyorGulumsesadece bir tür var oda en fazla 180 metrelerde cok az sayıda var videodaki mercan türü Lekeli mercan bu balıklar 300 metre ve daha derinde yaşarlar.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi