Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Milyon İzmirli Termik Santrallere Karşı....
Sevgili Amatör Balıkçı üyeleri,değerli arkadaşlarım ;

Bilindiği üzere,Aliağa (Nemrut Körfezi) da yapılması planlanan Termik Santraller'in çevreye ve denize vereceği zarar ve tahribat yüksek boyutlarda olacak...

Bu yüzden;
1 Milyon İzmirli Termik Santrallere Karşı Platformu 6 Mayıs’ta Aliağa’da gerçekleşecek büyük buluşma öncesi, İzmirlileri termik santrale karşı mücadeleye çağırmaya devam ediyor.

Aliağa’ya yapılması planlanan 7 adet termik santralden 2’sine Aliağa Belediyesi tarafından ruhsat verilmesi, ardından birinde inşaata başlanması ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Aliağa Belediye Başkanı’na arka çıkmasının ardından oluşturulan ve termik santrallerle mücadeleye başlayan “1 Milyon İzmirli Termik Santrallere Karşı” Platformu,çok sayıda İzmir'li ve diğer illerden çevreci kişilerce desteklenmekte....

Lütfen bizler de Amatör Balıkçı Forumu olarak bu oluşuma karşı desteğimizi gösterelim,duyarsız kalmayalım...Sizlerden ricam,imza formunu doldurup,doğaya ve çocuklarımızın geleceğine sahip çıkalım....

[SIZE="4"]
*** TERMİK SANTRALLER,GELECEĞİMİZİ SÖNDÜRMESİN ***
[/SIZE]
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
imzayı attım ama,konunun sitemize uygunluğu hakkında şüphelerim var.Mahcup
Bul
bu imza kampanyası yapan sitelerin ben oy başına para aldıklarını düşünüyorum her isteyen imza kampanyası düzenleyebiliyor bir tanede ben düzenleyeyim levrekcinin siteden gitmesini isteyenler diye Siyirdimiyi para kazanabilirim Siyirdim
orada bir termik santral kurulacakmı gerçekten öncelikle bunun doğrulanması gerek??
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu imza kampanyası yapan sitelerin ben oy başına para aldıklarını düşünüyorum her isteyen imza kampanyası düzenleyebiliyor bir tanede ben düzenleyeyim levrekcinin siteden gitmesini isteyenler diye Siyirdimiyi para kazanabilirim Siyirdim
orada bir termik santral kurulacakmı gerçekten öncelikle bunun doğrulanması gerek??

kesinlikle katılıyorum Nihat Abi.. Doğrulanması önemli..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
İmzayı çaktım.Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi