Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Müzik merakıda bir hobi olabilir
Bu konuda çok araştırma yapıp kafayı çok yorarsan bir hobi halini alabilir..Gulumse

Ben daha çok rahatlama amaçlı dinlerim , hafif , düşük tempo , enstrumental

[YOUTUBE]swaJgnudlJI&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]6RUt5FLd-GA&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]10SPEDC_9Hc&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]TzqeqB5Y_4o&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]e8Q0Z8fqCgI&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]7lvu6KeaeLI[/YOUTUBE]
Bul
Muvaffak bey müziksiz bir dünyayı düşünebilirmisin. Evet veya hayırdır yanıtınız hayır olusa bu hayat çekilmez.Müzik olmada hele,hele TSM olmadan bu hayatım bitsin daha iti en sinirli olduğum bir anda bir TSM duyayım yumuşar ılıman bir durum alırım.Boşuna dememişler Müzik Ruhun Gıdasıdır.Bundan insanları mahrum bırakmak Ölüme terketmekle eş değerdir diyorum.SeerfSeerf
Bul
iş yrimde devemlı müzik açıktır,sabahtan akşama kadar her türlü müziği dinlerim,son yarım saattir internette müzik dinlerken siteye bakmaya girdim baktım müzik konusu açık.müzik gerçekten harika bir ilaç Alkis
Bul
paylaşım için teşekkürler müziği dinlerim fakat bu yeni çıkan genç poplara kafam almıyor.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:iş yrimde devemlı müzik açıktır,sabahtan akşama kadar her türlü müziği dinlerim,son yarım saattir internette müzik dinlerken siteye bakmaya girdim baktım müzik konusu açık.müzik gerçekten harika bir ilaç Alkis

Müziksiz bir hayatı düşünmek mümkünmü Nihat her zaman söylerim.Elektiriği söndür müziği hafif aç gözlerini kapat Hey hattttt be hey hattt insanın bütün dertleri üzerinden gider.Tabi müzik türü kişilere göre değişir. Benim söylediğim müzik TSM dir.
Bul
müzik dinlemeden duramayan, 20 yıldır gitar çalan ve 3 yıl da sahne tecrübesi olan biri olarak söylediklerinize canı gönülden katılıyorum Seerf

Ben tür tercihi yapmadan, güzel olan (kulağa hoş gelen) her türlü müziği dinlerim..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Her ne kadar favorim death ve gothic olmak üzere metal müzik olsada,Kitaro,ney taksimleri,melodi ve sözleri anlamlı Türk sanat müziği ve bir kaç gerçek Türk müzik yorumcusunu çalma listemde her daim hazır bulundururum..(çorba gibi değil mi? death metal nire ? ney taksimi nire?..işte müziğin büyüsünü bu çelişkili durumu çözebilenler bilir,tevazuya gerek duymadan ben müzikten anlarım ağa diyebilirim mütekait bir dj olaraktanda SmileSiyirdim)
şu mesela bizim kendi ensturmanlarımızın hakkı verilerek yapılmış bir parçadır bana göre76
[YOUTUBE]kdhk_iVCfIs[/YOUTUBE]
Bul
[quote=tedirgin SaZaN]Her ne kadar favorim death ve gothic olmak üzere metal müzik olsada,Kitaro,ney taksimleri,melodi ve sözleri anlamlı Türk sanat müziği ve bir kaç gerçek Türk müzik yorumcusunu çalma listemde her daim hazır bulundururum..(çorba gibi değil mi? death metal nire ? ney taksimi nire?..işte müziğin büyüsünü bu çelişkili durumu çözebilenler bilir,tevazuya gerek duymadan ben müzikten anlarım ağa diyebilirim mütekait bir dj olaraktanda SmileSiyirdim)
şu mesela bizim kendi ensturmanlarımızın hakkı verilerek yapılmış bir parçadır bana göre
verdiğin örnek gayet güzel bir melodi.. son yıllarda dizi müziklerinde olsun. Türk fusion da olsun çok güzel notalar dökülüyor.. huzur veren rahatlatan , melodiler.. türk ve batı enstrümanları birlikte güzel kullanılmaya başlandı ..

Sana ancak .Akustik-unplugged rock lar ve rock baladlar seviyesinde yaklaşabilirim .. Gulumse benim oğlum da gitar çalıyır , PC de birtakım programları var kayıt yapıyor , özel vumetreli external kocaman ses kartı düzeneği aldı her neyse .. evde 3 tane gitar var.. o seninle aynı müzklerde ..Smile

bilmem anlaşırmıyız, Smile

[YOUTUBE]8mczB7N1M78&feature[/YOUTUBE]Smile

yada,

[YOUTUBE]MHZ79InLGRY[/YOUTUBE]
Bul
hus213 yazdı:Müziksiz bir hayatı düşünmek mümkünmü Nihat her zaman söylerim.Elektiriği söndür müziği hafif aç gözlerini kapat Hey hattttt be hey hattt insanın bütün dertleri üzerinden gider.Tabi müzik türü kişilere göre değişir. Benim söylediğim müzik TSM dir.

Katılıyorum ,Alkis
Bul
Farklı şeylerde dinlerim tabiii..Gulumse

[YOUTUBE]FLSufn7BZPg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]8IGd3VExGlQ&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]HVtOkIKW_3A[/YOUTUBE]

vs... jazz-blues-soundtrack-latin-country-soul-funk-newage-melodic trance-deephouse-rock gibi hepsinden örnek cd ler vardır,, audio cdler .. periodik olarak evden arabaya da intikal eder.. Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hobi diyorum ama işim olacak yalova tatar 27 7,306 21-04-2011, 22:00
Son Yorum: turna
  Hobi diyordum işim oldu.. aygroup 38 5,871 30-07-2010, 22:40
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi