13-04-2012, 09:30
Keyifli bir okadarda bereketli avlar olur inşallah...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Haydi Turnaya
|
13-04-2012, 09:30
Keyifli bir okadarda bereketli avlar olur inşallah...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
13-04-2012, 11:21
rusan yazdı:Turna sezonu sonunda açıldı. Ne zamandır sitede turna balığı avlamak isteyen abilerim var. Günübirlik benim merada (b.çekmece) hem av yaparız hem de mangal yaparız. Hem günübirlik olmasından hem de yerin uzak olmamasından dolayı katılımıın yüksek olacağını düşündüm.Hem takım yapmakla falan da uğraşılmayacağından, ufak çaplı güzel bir organizasyon olabilir. Şansımız da iyi giderse 5-6 kiloluk turna da alırız Arkadaşlar hepinize rasgele.Fırsatım olursa sizlerle tanışmak isterim. Yalnız tarih 27 Nisan değil de 29 Nisan Pazar olacak galiba karışıklık olmasın. ![]()
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
13-04-2012, 13:11
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Arkadaşlar hepinize rasgele.Fırsatım olursa sizlerle tanışmak isterim. Haklısınız yanlış yazmışım. Uyarınız için teşekkürler. Sizderi de aramızda görmekten büyük keyif duyarız ![]()
Sazanları özledim...
13-04-2012, 17:36
rusan yazdı:Turna sezonu sonunda açıldı. Ne zamandır sitede turna balığı avlamak isteyen abilerim var. Günübirlik benim merada (b.çekmece) hem av yaparız hem de mangal yaparız. Hem günübirlik olmasından hem de yerin uzak olmamasından dolayı katılımıın yüksek olacağını düşündüm.Hem takım yapmakla falan da uğraşılmayacağından, ufak çaplı güzel bir organizasyon olabilir. Şansımız da iyi giderse 5-6 kiloluk turna da alırız Benide ekleyiniz lütfen. Kesinlikle geliyorum ![]()
13-04-2012, 17:52
rusan yazdı:Turna sezonu sonunda açıldı. Ne zamandır sitede turna balığı avlamak isteyen abilerim var. Günübirlik benim merada (b.çekmece) hem av yaparız hem de mangal yaparız. Hem günübirlik olmasından hem de yerin uzak olmamasından dolayı katılımıın yüksek olacağını düşündüm.Hem takım yapmakla falan da uğraşılmayacağından, ufak çaplı güzel bir organizasyon olabilir. Şansımız da iyi giderse 5-6 kiloluk turna da alırız ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
13-04-2012, 17:56
benim işin başlangıç tarihi mayıs başına kayarsa kesin gelirimde ,aksi durumda bu sene benim balık işleri biraz sekteye uğrayacak,tatilsiz ve günde 12 saat sürecek bir iş dönemi başlamak üzere
![]()
13-04-2012, 18:09
valla değişiklik olsun bende gelirim bir aksilik olmasa benide yazın.
13-04-2012, 20:11
fotokopici yazdı:valla değişiklik olsun bende gelirim bir aksilik olmasa benide yazın. Ekledim Erol abi ![]() tedirgin SaZaN yazdı:benim işin başlangıç tarihi mayıs başına kayarsa kesin gelirimde ,aksi durumda bu sene benim balık işleri biraz sekteye uğrayacak,tatilsiz ve günde 12 saat sürecek bir iş dönemi başlamak üzere Senin adına üzüldüm Ömer abi. İnşallah murat abiyle beraber siz de gelirsiniz.
Sazanları özledim...
13-04-2012, 20:14
rusan yazdı:Senin adına üzüldüm Ömer abi. İnşallah murat abiyle beraber siz de gelirsiniz. aman Rusan ne üzülmesi ,ben iş olsun diye dua ediyorum,ilerki orglara rahatça gidebilmem için bu iş şart,numaradan yakınma benimkisi,Allah hepimize bol kazançlı,rahat bir hayat geçirtecek işler nasip etsin, gerisi bir şekilde gelir,gelemezsem senin şu turnaları göremediğime yanarım,bununda telafisi olur muhakkak ![]() ![]()
13-04-2012, 20:17
tedirgin SaZaN yazdı:aman Rusan ne üzülmesi ,ben iş olsun diye dua ediyorum,ilerki orglara rahatça gidebilmem için bu iş şart,numaradan yakınma benimkisi,Allah hepimize bol kazançlı,rahat bir hayat geçirtecek işler nasip etsin, gerisi bir şekilde gelir,gelemezsem senin şu turnaları göremediğime yanarım,bununda telafisi olur muhakkak Amin.. O zaman senın adına sevindim Ömer abi , her zaman beklerim. Mayısta inşallah ben de sakaryaya organızasyona gelıcem turna için.
Sazanları özledim...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|