Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** istanbul akvaryum 1 ***
Merhaba dostlar.. ailecek balık ile ilgili turlarımız tam hız devam ediyor.. malumunuz daha önce deniz kabukları müzesini gezmiş ve izlenimlerim ile bazı fotoları burda paylaşmıştım.. Dün de ailemle birlikte Florya'daki dev akvaryumu ziyaret ettik.. balık ve deniz dünyasına ilgi duyan herkese burayı ziyaret etmesini tavsiye ederim.. adımınızı attığınız andan itibaren büyülü bir dünyaya giriyorsunuz.. istavritten köpekbalığına, mırmırdan mürene kadar yüzlerce çeşit balığı barındıran bu dünyada gözleriniz adeta faltaşı gibi açılıyor ve ordan çıkmak istemiyorsunuz.. çektiğim yüzlerce foto ve onlarca videodan seçebildiğim birkaçını sizlerle de paylaşmak istedim.. iyi seyirler..

36 adet resim paylaşacaktım ama resimler çok büyük görünüyor ayarlayamadım, bu nedenle diğerlerini yüklemedim Sad

[YOUTUBE]8FA90v16j2A[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]baC8BBDLA28[/YOUTUBE]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

bir tutkudur balık tutmak..
Bul
paylaşımların için teşekürkler..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
paylaşımın için teşekkürler görsel şölen havasında vidiolar bunlar emegine saglık birgün istanbula gelirsem kesinlikle gitmek istedigim yerlerden biriAlkisAlkisAlkis
Bul
Değerli yorumlarınız için ben teşekkür ederim 76
Bul
eline sağlık berkencım teşekkürler.Alkis
Bul
Balıksız hafta sonlarında gene balıksız kalamamış, en güzelin yapmışsın Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
Berkancığım eline emeğine sağlık bu güzel paylşımın için tekrar tekrar teşekkürler.Sağ ol varol..HelalHelalHelal
Bul
ber şimdi izin verseler olta sallasam demiştim orayı gezerken Gulumse,
harika görüntüler teşekkürler berkan.(resimleri imajhack den yüklemene gerek yok çok büyük oluyorlar ve bakılmıyor,direk küçülterek konuya eklersen daha iyi olur.ben bunları hallettim.)
Bul
Çok çok teşekkürler.. konuya devam niteliğinde bir konu daha açıp diğer güzel fotoları da oraya yüklerim Smile
Bul
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  *** istanbul akvaryum 2 *** xfisher 20 3,938 29-03-2012, 23:00
Son Yorum: xfisher
  Akvaryum Hakkında Püf Noktalar rusan 13 8,862 05-04-2010, 16:20
Son Yorum: rusan
  Genel akvaryum bİlgİlerİ (akvaryum hobİsİne yenİ baŞlayanlar İÇİn) rusan 4 3,624 02-04-2010, 17:23
Son Yorum: orhanekmekci
  Akvaryum Kurulumu rusan 2 3,932 05-03-2010, 00:13
  Akvaryum Güvenliği rusan 0 2,351 04-03-2010, 23:56

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi