Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kısmetimiz TRANCA.
[SIZE="3"]Perşembe akşamı Alanyanın Avsallar beldesinde ikamet eden Ekrem arkadaşımın beraber av yapma daveti almıştım.Memnuniyetle kabul edip Cuma günü sabah 5.30 da evden cıktım saat 6 gibi Avsallardan Ekremide alıp sahilin yolunu tuttuk teknede gerekli hazırlıklarımızı yaptıktan sonra 7 gibi denize acıldık.Benim tamamen yabancısı olduğum bölgede Ekrem dostumun belirlediği yerlerde jig denemelerine başladık 7 saatlik av süresince ceşitli yerlerdeki denemelerde zorda olsa semeresini verdi ne yazıkki Ekrem kaptanın kısmetinde o günlük bir zokalama olmadı.İsterseniz video ile devam edelim.[/SIZE]

[SIZE="4"]VİDEOMUZ.[/SIZE]
http://dai.ly/GQTJ3D
[DM]xpnjpd_kysmetimiz-tranca_sport[/DM]

[COLOR="Blue"][SIZE="3"]Güzel ve güneşli bir av gününün sonunda yakaladığım bu harika balığın bir kac fotoğrafı ile bu av raporumu burada sonlandırıyorum herkeze rastgelsin.
,[/SIZE]
[/COLOR]

[Resim: grnt023xq.jpg]
[Resim: grnt024tb.jpg]
[Resim: grnt026h.jpg]
abimellerin dert görmesin.harika olmuş afiyetle.Alkis
Bul
Balık ve av gene şahane. Ellerine sağlık usta Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
harika bir balıktır. afiyet bal şeker löp löp et olsun inşallah..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Rauf kaptan her zamanki azizliğinizin güzellerinden bir tanesini daha yaşatınız. Afiyet olsun.Daha büyükleri nasip olur inşallah.
Bul
hem ağızdan hem kuyruk kısmından yakalanan balık baya ağır hissettirmiştir kendini yine heyecan olmuş anlaşılan.bereketli olsun rauf abi senden her an sürprizler bekliyoruz artık GulumseAlkis
Bul
Rauf abi,guzel balikAlkis...ayni sekilde de videolu guzel bir paylasim..Alkis
tebrikler ve tesekkurlerSeerf
daha da buyuklerine
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrikler RAUF abi ellerin dert görmesin bizi raporsuz bırakma artık RAUF abi her pazartesi oldugu zaman her foruma girdigimde senden gelebilecek raporları sabırsızlıkla bekliyorumAlkisAlkisAlkis
Bul
Rauf abim dahada büyüklerini yakalamanı dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Yaw bayılıyorum buna, şahane bi balık.. bir gün Akdeniz'de avlanmak kısmet olursa deneyeceğim Seerf

Tebrikler, afiyetle.. SeerfAlkis
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Trança'lar blue_zaire 52 7,245 01-09-2010, 18:08
Son Yorum: aygroup

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi