04-06-2007, 19:47
balık bahane bu tip organizasyonlarda balık olmasada sizlerin resimleri gelse mutlu oluruz sanırım bu akşam gelecektir.
Ege'de Tekne Avı'na Davet.
|
04-06-2007, 19:47
balık bahane bu tip organizasyonlarda balık olmasada sizlerin resimleri gelse mutlu oluruz sanırım bu akşam gelecektir.
04-06-2007, 19:50
Ben dün eklenir resimler diye düşünmüştüm. Sanırım bu akşam mesai'lerden sonra eklenmeye başlanır.
04-06-2007, 19:58
Galiba balıkların pişmiş hallerini de resmedip öyle gönderecekler.
04-06-2007, 22:17
arkadaşlar hepinizin merakla beklediğinizi hem görüyor hemde biliyorum. Evet kaynarpınar da düzenlenen bu katılıma gittik. Başlık olarak gittik gördük gezdik ve eğlendik. Nihat'ın dediği gibi balık bahane. Forumdan konuşup paylaşımlarda bulunduğumuz arkadaşlarımızla tanıştık. Ben özelden bazı arkadaşlara da söylediğim gibi konu Yörük efe muharremin idi resimler ve detaylar da onda konuyu neden açmadığını bende merak ediyorum yarına kadar bekleyip arayacağım. Balık ta avlandı neşe de oldu tabi en zoruda izmir'imizin sıcağında tentesiz teknede kalınması idi buna efe de çok üzüldü sanırım gece yada yarın konu açılır bende oradan dahil olucam hepinize selamlar
04-06-2007, 23:02
merakla bekliyoruz şimdi işe gidecem sabah iş
çıkışı ilk olarak siteye girip bu paylaşımı doya doya görüceğim umuduyla tüm arkadaşlara selamlar. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bodrum gÜvercİnlİk kİralik tekne | suat kaptan | 6 | 6,970 |
25-01-2010, 23:49 Son Yorum: site yönetim |