Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekne sil baştan yapılıyor.
Geçensene lodosta kalınca teknenin nekadar dengeden yoksun olduğunu anladım. Ve denizde illaki kuvvetli motor lazım.

bu nedenle önce motoru değişimi için düğmeye bastım, sonra genel tadilat. şu anda dağılmış vaziyette. Toparlanınca tekrar resmini ekleyeceğim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hsyırlısı olsun adaş,benim şöminecim teknesini satıyordu bi resim istiyim ahşap güzel bir tekneymiş ve çalışır durumdaymış hiç uğraşmazsın belkide direk onu alır devam edersin.
şimdiden sana rastgele hayırlısı olsun sezon yaklaşıyor acele et Seerf

(aradım sordum teknenin başındayım vazgeçtim boyatıyorum diyor.)
Bul
LeVrEkCi yazdı:hsyırlısı olsun adaş,benim şöminecim teknesini satıyordu bi resim istiyim ahşap güzel bir tekneymiş ve çalışır durumdaymış hiç uğraşmazsın belkide direk onu alır devam edersin.
şimdiden sana rastgele hayırlısı olsun sezon yaklaşıyor acele et Seerf

(aradım sordum teknenin başındayım vazgeçtim boyatıyorum diyor.)

sağol adaş. ben bu tekneye binecem. altındaki kahverengi boyalı yere 120 Kg. sac salma yaptırdım. daha istesede sallanamaz Smile 22 cm uzunluğu var.

Motor gelirse çabuk biter. Yarın inşallah motor takılacak. sonrası kolay 5-6 günde toparlanır.
Bul
nihatkr yazdı:sağol adaş. ben bu tekneye binecem. altındaki kahverengi boyalı yere 120 Kg. sac salma yaptırdım. daha istesede sallanamaz Smile 22 cm uzunluğu var.

Motor gelirse çabuk biter. Yarın inşallah motor takılacak. sonrası kolay 5-6 günde toparlanır.

salma iyi olmuşda bizim denizlerimizde takılıp kalmasın biryerlere,gerçi 22cm bişey değil ama yinede bol bol poşet toplar.
Bul
hayırlısı olsun nikocum.iyi günlerde bol balıklı avlarda kullanasın inşallah.
Bul
Hayırl olsun NİHAT abi umarım iyi bir sezon geçirirsin...
Bul
abi dağılmış hali bile çok güzel bence,tam balık avı için dizayn edilmiş,boyunu tam çıkaramadım ama 5-6 metre gibi değilmi?yazın baskına gelebiliriz belki galiba sanırsam kanımca SiyirdimSeerf
Bul
Masraf çok, allah gönlüne göre versin, kolay gelsin.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Hayırlı olsun niko Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin, bol ve büyük avların olsun.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Kardeşime hayırlısı diyorum o salma çok normal bence anca dengeler. Motor ne takıyorsun ne özellikte76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne ile ilgili bilgiler AFALA 3 4,167 08-12-2007, 16:30
Son Yorum: avanti
  tekne bakımı LeVrEkCi 0 3,078 02-05-2007, 10:31
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi