Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
palamut yoksa sınarit var
demek tüylü takım arap saçına döndüSiyirdimcanın sağolsun babacım arap hatasını telefi ederWinkpalamut tutamadığına bu rapor için çok sevindim yoksa bu güzel sinaritleri göremeyecektik.kaçan balık büyük olur derler rapalayı götürmeseydi.yinede olumsuzluklara rağmen harika av olmuş usta olan ellerinden öperim babacım afiyet olsunAlkisAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
mapaydin yazdı:Daha güzelleri rastgele.

bahriyeli yazdı:tebrikler orhan abicim yine güzel çalışmışsın balıklar harika devamına rastgele..AlkisAlkisAlkis

tahsinmersin yazdı:AlkisAlkisAlkis
Babacım müthişsin.sinaritlerin çok güzel.
böyle güzel avlarının devamını diliyorum,
ellerine sağlık,rastgelsin.Gulumse
Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:vay abilerin abisi.ne güzel balıklar yakalamışsın.sırtı uzmanısın vesselam.ellerine sağlık.son tepsiye bayıldım.Siyirdimdenizananın ne vereceği belli olmuyor.afiyetle abicim.Seerfözledim seni.Snifsinf
Eyvallah YakupSeerfbende özledim muabettini nisanda ufak çaplı kıyı avı org yaparız inşallahGulumse
Bornova - izmir
Bul
Salih Reis yazdı:Orhan abicim tebrikler,

yavaş yavaş sen bu işi kıvırdın AlkisAlkis

daha güzelleri de rastgelsin.

küçük bir öneri zargana ile de sırtı yapmayı denersen daha irilerini de yakalarsın diye düşünüyorum. Alkis
Bende zarganayı aynı söylediğin gibi kullanmayı düşündüğüm için sakladım,sırtı işi beni iyice sardı Salih yemliyi bi süredir unuttumHappy
Burak Karadeniz yazdı:Orhan Bey mevsim olarak biraz erken olmasına rağmen güzel sinaritler yakalamışsınız tebrik ederim.Saros'da sinarit palazı genellikle nisan-mayıs aylarında yapmaya başlıyor.Devamı inşallah dahada güzel olur.Sevgi ve saygılar.
Daha önceki yıllardanda hatırlıyorum bu ayın yarısından sonra mart ayına kadar balık burada bereketli av veriyor,sonrası balık dağılıyorGulumse
Bornova - izmir
Bul
BALIK and OZAN yazdı:orhan abi tebrikler sino çok iyi.daha irileri denk gelir inşallah.saygılar.rastgele.Alkis
İnşallah Ozan,sanada çıkacağın avlarda bol şanslar dilerim.Rastgele.

leventkaymaz yazdı:Orhan abi tebrikler,sinaritler harika ,gelecek avlarının daha kısmetli bol ve bereketli olmasını dilerim,Gulumse
Teşekkür ederim LeventSeerf

yalova tatar yazdı:baba misafir kabul edinyonmu ?
Dostlara herzaman kapım açık tatarSeerfbeklerim.
Bornova - izmir
Bul
baba büyüksün bee laa yalar yutarım seni ..biliyor sitemiz bizim herkese kapımız açık AffetAffet76 bu sene gelcem mecburiyetten gelince sizinde haberiniz olcak mutlaka
AffetBiggrinBiggrinBiggrin
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
araphüso26 yazdı:demek tüylü takım arap saçına döndüSiyirdimcanın sağolsun babacım arap hatasını telefi ederWinkpalamut tutamadığına bu rapor için çok sevindim yoksa bu güzel sinaritleri göremeyecektik.kaçan balık büyük olur derler rapalayı götürmeseydi.yinede olumsuzluklara rağmen harika av olmuş usta olan ellerinden öperim babacım afiyet olsunAlkisAlkisAlkis
Takımı açtım bugün yine deneme amacıyla saldım yine aynıSnifsinfbirşeyi yanlış yapıyorum ya hadi hayırlısı sınarit meralarını sağolsunlar ağlarla doldurmuşlarHadiordananlayacağın boş geçen bir gün oldu.hava ve sağlığım musaade ettiği süre şubat ayını değerlendirmek istiyorumGulumsesizde hafta sonunu iyi değerlendirmişsiniz maşallahınız varAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhan baba eline emeğine sağlık güzel av yapmışsın tebrikler çeşit tam yanında süslenmek kalıyor oda olmuştur afiyetler olsun daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
baba balığa besmelesiz çıkıyonmu hocam üflesin sen bi (arabımmm)BoboSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
fiko yol verme
Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17\11\2014 Levrekci palamut avı LeVrEkCi 19 3,269 04-12-2014, 00:40
Son Yorum: bucalıfikret
  palamut bereketi 23/11/2012 makineci 17 3,021 30-11-2012, 22:49
Son Yorum: ssevdim
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,613 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  palamut... oguzcanagca 16 2,607 17-08-2012, 21:29
Son Yorum: Lakerda
  zıpkıla sinarit hocamdan:) bucalı 30 4,982 02-04-2012, 16:08
Son Yorum: Cihan Deniz
  Narlı Palamut Avımız doktor 23 3,971 10-12-2010, 11:53
Son Yorum: yycolak
  Galatada palamut şhow. rebel 20 4,778 17-09-2010, 21:10
Son Yorum: rebel
  Palamut ..İstanbul Boğazındada kıyıdan çapari H.A.R.U.N 59 10,057 19-10-2009, 17:02
Son Yorum: tepeli35
  Palamut günlüğü H.A.R.U.N 23 3,767 17-11-2008, 23:39
Son Yorum: mariner8
  Palamut ve çinekop 29 ekim 2008 H.A.R.U.N 59 7,734 02-11-2008, 16:49
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi