Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
palamut yoksa sınarit var
[SIZE="4"][/SIZE]Cumartesi
Hafta sonu hava açık rüzgar uygun öğleden sonra saat onbeş teknemin yanına aklımda yine palamut var denize açıldım o da ne benim meraya büyük bir tekne ağ atmışHadiordandenizede çıktım artık şansıma aklıma gelen ilk yerde sırtıya takıldım sonrası bir iki yer derken akşam oldu boş geçen bir gündüGulumse
Pazar[SIZE="4"][/SIZE]
Yine ikindi vakti doğru palamut merama bugün sırtıda yedi iğneli tüy bitimi sahte turlamalara başladım ikinci turda balık bindi gelen eşek istavritiydi hoş güzelde olan benim tüylere oldu ilk kez kullandığım takımı ARAP saçına döndürdüSiyirdimtüylü takımı çıkarıp sahte ile devam ettiğim avda sonunda bir palamut bindiysede teknenin yanına kadar getirdiğim balığı kepceleyemeden kaçırdımHadiordangünü bir sınarit palazı,eşek ıstavriti ve uzun süredir yakalayamadığım zarganayla günü kapadım.
[SIZE="4"]Pazartesi [/SIZE]
Bugün yine aynı saatte denizdeyim iki gün hedef balık palamuttu olmadı bugün meramı ve hedef balığı değişdirdim palamut yoktu o zaman sınaritte takılayım dedim yalnız bu sefer yanıma sonarı almamışdım(sonarı derinlik ölçmede, arada yükselen kaya yükseltilerini görmede kullanıyorum)ağırlıkları tahmini artırarar başladım sırtıya kısa bir süre sonra balık sahteye bindi tekneye aldım beşyüz gram civarı sınaritti keyfim yerine geldi ikinci gelen gelen sınarit heyacanımı dahada katladı evde tartım 1200gr geldiSeerfüçüncü sınaritte beşyüz gram kadardı ava devam ederken yine balık sahtede bu kez sınarit benden hızlı davrandı kayanın içine girerek sahteyi kayaya doladı ucunda balık bir süre kurtamak için uğraştıysamda bana balığada sahteye elvada demek düşdüSnifsinf
Son foto ise hep balıkmı yakalayacağımHappyhele o poşetin sahteye gelmesi yokmuSiyirdim
Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.rastgele.
Kullandığım sahteler 12 cm daıwa 9 cm strıke(denizde kaldı)ikisininde daha önce fotolarını koymuşdum.
Balıklar 9cm lik strıke ye geldi.Bu sahtenin verimli olmasının nedeni diğerine göre ucuz olmasından ağırlıkları bu sahtede daha fazla artırmış olmamdandırGulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Tebrikler ORHAN abicim uzun zamandir bu goruntulere hasret kaldik ellerine saglik daha bollarina insallah...Alkis
Bul
hey maşallah sinaritler çok güzel olmuş orhan abi tebrikler,son zamanlarda sinarit çok fazlalaştı ve sanırım bu yaz heryerden sinarit haberleri gelecek gibi görünüyor.
afiyet olsun abi yine kurtlar fena hareketlendi sayende Gulumserastgele AlkisSeerf
Bul
ellerine sağlık çok güzel bir av olmuş daha bollarına inşallah
Bul
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler ORHAN abicim uzun zamandir bu goruntulere hasret kaldik ellerine saglik daha bollarina insallah...Alkis
Hava düzeldikce avlarımızda bereketli olacak inşallah Murat,sanada bol şanslar dilerim.rastgeleGulumse
Bornova - izmir
Bul
sinagritler cok guzel Orhan abiAlkis..onlarin cekmeside cok zevkli yemesi de..afiyetleSeerf
..benimde sirti heyecenimi arttirdin..bu hafta sonu takilirim insallah...gerci bizim buralarda..bu zamanda sirti verimli degil ama neyse..kismet te ne varsa artik..
ha..unutmadan sinagritlere ozel bir toren duzenlersin artikSeerfSeerfSeerf
daha da buyuklerine
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:hey maşallah sinaritler çok güzel olmuş orhan abi tebrikler,son zamanlarda sinarit çok fazlalaştı ve sanırım bu yaz heryerden sinarit haberleri gelecek gibi görünüyor.
afiyet olsun abi yine kurtlar fena hareketlendi sayende Gulumserastgele AlkisSeerf
İnşallah dediğin gibi olur Nihat,bu sene palamut erken terk etti gibi bende turna avlağa gelinceye kadar sinoya takılırımGulumse
Bornova - izmir
Bul
Oh oh Orhan abi yine yine yine.............
bak plak takılı verdi hep aynı şeyi söyleyince Siyirdim maşallah AlkisAlkis

Süper av olmuş muhteşemsin Alkis tebrik eder afiyetler dilerim Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
brösi yazdı:ellerine sağlık çok güzel bir av olmuş daha bollarına inşallah
Teşekkür ederim HayatiSeerf
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:sinagritler cok guzel Orhan abiAlkis..onlarin cekmeside cok zevkli yemesi de..afiyetleSeerf
..benimde sirti heyecenimi arttirdin..bu hafta sonu takilirim insallah...gerci bizim buralarda..bu zamanda sirti verimli degil ama neyse..kismet te ne varsa artik..
ha..unutmadan sinagritlere ozel bir toren duzenlersin artikSeerfSeerfSeerf
daha da buyuklerine
rastgele
Gercekten,büyük sinoyu tekneye alıncaya kadar geçen süre çok keyifliGulumsebu akşam bir kısmına gerekli tören yapılmışdırSeerfsanada hafta sonu için şimdiden bol şanslar dilerim.rastgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17\11\2014 Levrekci palamut avı LeVrEkCi 19 3,269 04-12-2014, 00:40
Son Yorum: bucalıfikret
  palamut bereketi 23/11/2012 makineci 17 3,021 30-11-2012, 22:49
Son Yorum: ssevdim
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,613 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  palamut... oguzcanagca 16 2,607 17-08-2012, 21:29
Son Yorum: Lakerda
  zıpkıla sinarit hocamdan:) bucalı 30 4,979 02-04-2012, 16:08
Son Yorum: Cihan Deniz
  Narlı Palamut Avımız doktor 23 3,971 10-12-2010, 11:53
Son Yorum: yycolak
  Galatada palamut şhow. rebel 20 4,778 17-09-2010, 21:10
Son Yorum: rebel
  Palamut ..İstanbul Boğazındada kıyıdan çapari H.A.R.U.N 59 10,057 19-10-2009, 17:02
Son Yorum: tepeli35
  Palamut günlüğü H.A.R.U.N 23 3,767 17-11-2008, 23:39
Son Yorum: mariner8
  Palamut ve çinekop 29 ekim 2008 H.A.R.U.N 59 7,734 02-11-2008, 16:49
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi