Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nostalji Sevenlere...Ege Seviyorum Seni...
Mehmet..guzel baliklar...Alkis
cok guzel avlarin olmusAlkis
daha da guzelleri olur insallah..Affet
raporlarini bekliyor olacagizSeerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
YaKaMoZ yazdı:MEHMET kardesim tebrikler nostalji avlarin hepsi birbirinden guzel umarim daha sonralarida daim olur...TEBRIKLERAlkis

Sevgili Murat teşekkürler Smile Daha iyileri senin olsun...Sevgiyle kal...Selamlar...

ALTAYLI yazdı:Mehmet gözlerimizin pasını aldın ama kurtlarımızı azdırdın be abicim dur durabilirsen şimdi. Soğuktu kıştı böbrek taşımdı demiycem..Hadiordanİnşallah yeni avların bunlardan daha bereketli ve keyifli olur76

Ercan abim teşekkürler Smile Maksat kurt azdırmak değil,önümüzde ki sezona kıyı avcılarını hazırlamak,motive etmek Big Grin Avlarında bol şanslar abicim...Selamlar.
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
yycolak yazdı:en kısa zamanda görüşüp bu konunun detaylarını konuşmalıyız.WinkSiyirdim

Yalçın abim hele bir beklediğim yerden haberler,duyumlar gelsin o zaman illa ki yapacağız bir mini organizasyon.Fikret abiyi ne yapacağız esas sen ona karar ver...Bence ilk açılışı onun avlakta yapmalıyız...Big Grin Ben yeni geldim misafi sayılırım. Big Grin
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
LeVrEkCi yazdı:mehmet bereketli avlar dilerim,sayede gözlerimiz şenlendi.tebrikler ve teşekkürler.Alkis

Teşekkürler Nihat abim,istersen bende daha çok foto var her gün başka bir nostalji konu açarım Big Grin Ama korkuyorum bacaklarıma sıkacaklar diye Big GrinBig GrinBig Grin Bu balıksız günlerde sevaba mı günaha mı giriyorum bilmiyorum Big Grin

Albatros-gr yazdı:Mehmet..guzel baliklar...Alkis
cok guzel avlarin olmusAlkis
daha da guzelleri olur insallah..Affet
raporlarini bekliyor olacagizSeerf
rastgele

Teşekkürler abicim,inşallah kıyılar av vermeye başladığında raporlarım da burada olacak,temennim her amatörün gönlüne göre bir av sezonu olması ...Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
tebliğe uygun tüm raporlarını bekliyoruz mehmet korkma ben sıkana sıkarım Gulumse
Bul
nostaljiden sonra kıpraşma başlamıştır herkeste mehmet eline sağlık AlkisAffet sendende en yakın zamanda böyle bir rapor gelir işallah.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yycolak yazdı:en kısa zamanda görüşüp bu konunun detaylarını konuşmalıyız.WinkSiyirdim

nekadarda meraklısın.HadiordanSiyirdimBoboBobo
Bul
mehmet eline sağlık maşallah güzel sezon geçirmişsin. daha bollarına rast gele.AlkisSeerf
Bul
balıkların pişmiş halini düşünmekten resimleri incelemkte zorlandım kardeşim helal olsunAlkis yalnız karagözleri fayansın üzerine yatırdığın fotodakileri tek başına tutmamışsındır umarımWink

LeVrEkCi yazdı:tebliğe uygun tüm raporlarını bekliyoruz mehmet korkma ben sıkana sıkarım Gulumse

allah için çok iyi limon sıkar Hehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
maşallah usta, hepsi birbirinden güzel fotolar gözlerimiz nurlandı Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum