Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sitemizde zaman zaman sorun haline gelen forum formatı harici konuları yayınlamayalım durumunu yönetim odasında konuştuk tartıştık ve karara bağladık,bundan sonra forum formatı dışındaki (tabiki siyaset,futbol vs hariç)güzel paylaşımlarınızı balıkçı sohpeti başlığı altında konu açabilirsiniz.bir süre bu uygulamayı denemek istiyoruz deneme sonucuna göre ya devam ya tamam deriz.hayırlı olsun.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
teşekkürler nihatcım.balığa gidemediğimiz raporsuz bozuk havalarda da yeni ve değişik konular olacak demek artık.
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
Hayırlı olsun.Faydası dokunur inşallah
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Yerinde bir karar başarılı olunacağına inanıyorum hayırlı olsun.

Yorumları: 5,885
Konuları: 137
NIHAT abicim ben dun karikatür adi altinda bir paylasim yayinlamistim sanirim birazda ben sebeo oldum sanirim bu olaya ben paylasimi yaparken cok arastirdim benzer konular oldugunu gordugum icin ve balikli bir karikatur oldugunu dusundugun icin paylastim forum kurallarina aykiri bir durum olduysa ben kendi adima ozur dilerim kurallar neyse buna uyarim
yok murat senin konuyla alakası yok dönem dönem yaşadık bu sorunu bu şekilde bir denemeyle sorunu aşmayı umuyoruz olmazsa başka uygulama yaparız hele bir deneyelim bakalım neler olacak.
LeVrEkCi yazdı:yok murat senin konuyla alakası yok dönem dönem yaşadık bu sorunu bu şekilde bir denemeyle sorunu aşmayı umuyoruz olmazsa başka uygulama yaparız hele bir deneyelim bakalım neler olacak.
Insallah forumu muz icin hayirlisi olur...
Yorumları: 47
Konuları: 3
Hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bir başka uygulama ( Kopye çekmek serbest uygulaması ) teklifinde bulunmak istiyorum. Malumunuz, her ayın balık avı raporunu anket düzenleyip, oylama yaparak seçiyoruz. Buna benzer bir test uygulamasını haftalık olarak, eğitici olması amacıyla, amator balıkçılık sirküleri ve amator denizcilik eğitimi alanında yapabilir miyiz ? Bilen bilmeyen herkes kurallara ve sirkülere bir göz atmış olacak. Sonrasında doğru seçeneği işaretleyerek, hem öğrenmiş hem de öğretmiş olacağız. Sonuçta ödül olarak herkes doğru bilgi edinmiş olacak. Ne dersiniz ?
Örneğin;
Deniz turnasının yasal avlanma boyu ve adet / Kg. miktarı aşağıdakierden hangisidir?
a) 40 cm, 5 adet b) 50 cm, 10 adet c) 60 cm, 1 adet.
Not: Sirkülere uymayan büyüklükteki Deniz turnasını yakalayıp, bunu cahilce paylaşma hatasında bulunmuş biri olarak af çıkartmak istiyorum. Selamlar, saygılar.
Öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz.
mapaydin yazdı:Hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bir başka uygulama ( Kopye çekmek serbest uygulaması ) teklifinde bulunmak istiyorum. Malumunuz, her ayın balık avı raporunu anket düzenleyip, oylama yaparak seçiyoruz. Buna benzer bir test uygulamasını haftalık olarak, eğitici olması amacıyla, amator balıkçılık sirküleri ve amator denizcilik eğitimi alanında yapabilir miyiz ? Bilen bilmeyen herkes kurallara ve sirkülere bir göz atmış olacak. Sonrasında doğru seçeneği işaretleyerek, hem öğrenmiş hem de öğretmiş olacağız. Sonuçta ödül olarak herkes doğru bilgi edinmiş olacak. Ne dersiniz ?
Örneğin;
Deniz turnasının yasal avlanma boyu ve adet / Kg. miktarı aşağıdakierden hangisidir?
Not: Sirkülere uymayan büyüklükteki Deniz turnasını yakalayıp, bunu cahilce paylaşma hatasında bulunmuş biri olarak af çıkartmak istiyorum. Selamlar, saygılar.
aslında güzel olurduda kopya çekmek serbest olunca sonuç hep doğru olacaktır

bu arada deniz turnasının yasal boyunu bende bilmiyordum tebliğe bkarak öğrenmiş oldum
mapaydin yazdı:Hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bir başka uygulama ( Kopye çekmek serbest uygulaması ) teklifinde bulunmak istiyorum. Malumunuz, her ayın balık avı raporunu anket düzenleyip, oylama yaparak seçiyoruz. Buna benzer bir test uygulamasını haftalık olarak, eğitici olması amacıyla, amator balıkçılık sirküleri ve amator denizcilik eğitimi alanında yapabilir miyiz ? Bilen bilmeyen herkes kurallara ve sirkülere bir göz atmış olacak. Sonrasında doğru seçeneği işaretleyerek, hem öğrenmiş hem de öğretmiş olacağız. Sonuçta ödül olarak herkes doğru bilgi edinmiş olacak. Ne dersiniz ?
Örneğin;
Aslinda guzel bir uygulama olur bilgilendirme amacli tebrikler MEHMET kardesim...