Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni uygulama duyurusu...
sitemizde zaman zaman sorun haline gelen forum formatı harici konuları yayınlamayalım durumunu yönetim odasında konuştuk tartıştık ve karara bağladık,bundan sonra forum formatı dışındaki (tabiki siyaset,futbol vs hariç)güzel paylaşımlarınızı balıkçı sohpeti başlığı altında konu açabilirsiniz.bir süre bu uygulamayı denemek istiyoruz deneme sonucuna göre ya devam ya tamam deriz.hayırlı olsun.
Bul
teşekkürler nihatcım.balığa gidemediğimiz raporsuz bozuk havalarda da yeni ve değişik konular olacak demek artık.Alkis
Bul
Hayırlı olsun.Faydası dokunur inşallah
Alkis
Bul
Yerinde bir karar başarılı olunacağına inanıyorum hayırlı olsun.AlkisAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
NIHAT abicim ben dun karikatür adi altinda bir paylasim yayinlamistim sanirim birazda ben sebeo oldum sanirim bu olaya ben paylasimi yaparken cok arastirdim benzer konular oldugunu gordugum icin ve balikli bir karikatur oldugunu dusundugun icin paylastim forum kurallarina aykiri bir durum olduysa ben kendi adima ozur dilerim kurallar neyse buna uyarim Gulumse
Bul
yok murat senin konuyla alakası yok dönem dönem yaşadık bu sorunu bu şekilde bir denemeyle sorunu aşmayı umuyoruz olmazsa başka uygulama yaparız hele bir deneyelim bakalım neler olacak.
Bul
LeVrEkCi yazdı:yok murat senin konuyla alakası yok dönem dönem yaşadık bu sorunu bu şekilde bir denemeyle sorunu aşmayı umuyoruz olmazsa başka uygulama yaparız hele bir deneyelim bakalım neler olacak.

Insallah forumu muz icin hayirlisi olur...
Bul
Hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bir başka uygulama ( Kopye çekmek serbest uygulaması ) teklifinde bulunmak istiyorum. Malumunuz, her ayın balık avı raporunu anket düzenleyip, oylama yaparak seçiyoruz. Buna benzer bir test uygulamasını haftalık olarak, eğitici olması amacıyla, amator balıkçılık sirküleri ve amator denizcilik eğitimi alanında yapabilir miyiz ? Bilen bilmeyen herkes kurallara ve sirkülere bir göz atmış olacak. Sonrasında doğru seçeneği işaretleyerek, hem öğrenmiş hem de öğretmiş olacağız. Sonuçta ödül olarak herkes doğru bilgi edinmiş olacak. Ne dersiniz ?

Örneğin;

Deniz turnasının yasal avlanma boyu ve adet / Kg. miktarı aşağıdakierden hangisidir?

a) 40 cm, 5 adet b) 50 cm, 10 adet c) 60 cm, 1 adet.

Not: Sirkülere uymayan büyüklükteki Deniz turnasını yakalayıp, bunu cahilce paylaşma hatasında bulunmuş biri olarak af çıkartmak istiyorum. Selamlar, saygılar.
Öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz.
Bul
mapaydin yazdı:Hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bir başka uygulama ( Kopye çekmek serbest uygulaması ) teklifinde bulunmak istiyorum. Malumunuz, her ayın balık avı raporunu anket düzenleyip, oylama yaparak seçiyoruz. Buna benzer bir test uygulamasını haftalık olarak, eğitici olması amacıyla, amator balıkçılık sirküleri ve amator denizcilik eğitimi alanında yapabilir miyiz ? Bilen bilmeyen herkes kurallara ve sirkülere bir göz atmış olacak. Sonrasında doğru seçeneği işaretleyerek, hem öğrenmiş hem de öğretmiş olacağız. Sonuçta ödül olarak herkes doğru bilgi edinmiş olacak. Ne dersiniz ?

Örneğin;

Deniz turnasının yasal avlanma boyu ve adet / Kg. miktarı aşağıdakierden hangisidir?

Not: Sirkülere uymayan büyüklükteki Deniz turnasını yakalayıp, bunu cahilce paylaşma hatasında bulunmuş biri olarak af çıkartmak istiyorum. Selamlar, saygılar.
aslında güzel olurduda kopya çekmek serbest olunca sonuç hep doğru olacaktır Gulumse
bu arada deniz turnasının yasal boyunu bende bilmiyordum tebliğe bkarak öğrenmiş oldum Gulumse
Bul
mapaydin yazdı:Hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bir başka uygulama ( Kopye çekmek serbest uygulaması ) teklifinde bulunmak istiyorum. Malumunuz, her ayın balık avı raporunu anket düzenleyip, oylama yaparak seçiyoruz. Buna benzer bir test uygulamasını haftalık olarak, eğitici olması amacıyla, amator balıkçılık sirküleri ve amator denizcilik eğitimi alanında yapabilir miyiz ? Bilen bilmeyen herkes kurallara ve sirkülere bir göz atmış olacak. Sonrasında doğru seçeneği işaretleyerek, hem öğrenmiş hem de öğretmiş olacağız. Sonuçta ödül olarak herkes doğru bilgi edinmiş olacak. Ne dersiniz ?

Örneğin;

Aslinda guzel bir uygulama olur bilgilendirme amacli tebrikler MEHMET kardesim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Forum duyurusu LeVrEkCi 18 2,652 29-01-2015, 15:33
Son Yorum: Lapsetur
  moderatör duyurusu LeVrEkCi 47 4,652 21-06-2014, 11:41
Son Yorum: YaKaMoZ
  Yeni sitemiz açildi M.B PETSHOP 18 2,948 25-09-2013, 10:16
Son Yorum: M.B PETSHOP
  Yenİ Sİtemİz LeVrEkCi 52 9,325 27-08-2012, 14:57
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  yeni uygulama hakkında LeVrEkCi 67 5,936 14-04-2012, 09:43
Son Yorum: örümcekadam
  BTK'nın yeni kanunu 22 Ağustosta Yürürlükte... hasansenturk72 11 3,218 04-05-2011, 22:05
Son Yorum: yalova tatar
  yeni uygulama LeVrEkCi 23 3,529 30-05-2010, 00:37
Son Yorum: yycolak
  yeni cep numaram fish or die 16 3,184 19-02-2010, 13:00
Son Yorum: fish or die
  yeni bölümler LeVrEkCi 25 3,858 27-12-2009, 15:20
Son Yorum: Can ARSLAN
  yeni bir organizasyon yycolak 67 7,157 13-10-2009, 23:46
Son Yorum: deniz aşığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi