Yorumları: 1,201
Konuları: 54
abiler ve akadaşlar hepinize teşekürler saolun.nihat abi çocuğun doğumunu yanlış yazmış daha yenile 1,5 aylık oldu. o yüzen pek fırsat bulup yazamıyorum
artık ben de artık bende oralara geliyorum organizasyonlarda ben de varım .sakayaya tayinim çıktı.inşallah ben de bol bol resimler yollayacağım hepinize saygı ve segiler.
gel tabı dostum ozlettın kendını
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
GÖKSEN yazdı:abiler ve akadaşlar hepinize teşekürler saolun.nihat abi çocuğun doğumunu yanlış yazmış daha yenile 1,5 aylık oldu. o yüzen pek fırsat bulup yazamıyorum
artık ben de artık bende oralara geliyorum organizasyonlarda ben de varım .sakayaya tayinim çıktı.inşallah ben de bol bol resimler yollayacağım hepinize saygı ve segiler.
göksen hayırlı olsun diyelim tayın işini artık yaklastın biraz daha denize
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
GÖKSEN yazdı:abiler ve akadaşlar hepinize teşekürler saolun.nihat abi çocuğun doğumunu yanlış yazmış daha yenile 1,5 aylık oldu. o yüzen pek fırsat bulup yazamıyorum
Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün inşallah Göksen Hocam. Tayininde hayırlı olsun. Bize epey yaklaşmışsın. Hatta komşu oluyoruz. Görüşmek dileğiyle.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
yeni yerin hayırlı olsun göksen.
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
hepinize teşekkür ediyorum .cevaplarıda geç yazıyorum üzgünüm.inşallah yakın zamanda daha aktif olurum görüşmek üzere.hepinize bol balıklar.
Yorumları: 457
Konuları: 15
Göksen Hocam ömürlü olsun. Allâh analı babalı büyütsün.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
göksen hocam,allah analı babalı,büyütsün darısı başımıza işallah
Yorumları: 649
Konuları: 57
Kusura bakmayın geç oldu ama!!
Allah sağlıklı ve mutlu bir ömür versin çocuklarınıza da sizede!!!!